Meet Before You Exit!

Meet Before You Exit!

19-02-2013 - Je kunt aan de looks zien dat deze drie boys familie van elkaar zijn. De broers Connor (19), Riley (17) en Toby (14) vormen samen de band Before You Exit en zingen de sterren van de hemel! Ken jij ze al?


Before You Exit
De broers Connor en Riley begonnen in 2010 een band. Sinds kort zit hun jongere broertje Toby hier ook bij. Deze leuke boys komen uit Florida en hebben al heel wat fans achter zich aanlopen. De inspiratie voor de bandnaam komt van de zin ‘make a difference before you exit’. Het betekent dat je een verschil moet maken voordat je iets afsluit.

Een eigen album
De drie cuties hebben bekende nummers van Justin Bieber en One Direction gecoverd en zijn hiermee heel populair geworden. Op dit moment zijn zij druk bezig met hun eigen album. Hier komen nummers op die gaan over de liefde. We zijn benieuwd!

Teamwork
Nu denk je vast: hebben broers niet vaak ruzie? Integendeel, de broertjes kunnen supergoed samenwerken. Connor: ‘Er is nooit ruzie omdat ieder van ons zijn eigen ding kan doen. Ik werk aan de melodieën van de nummers, Riley schrijft de songteksten en Toby helpt ons hierbij.’ Wat een teamwork!

Wil jij de heerlijke stemmen van de broertjes horen? Bekijk dan snel het filmpje hieronder!

Tell us what you think

Wat vind jij van de boys?

    •  
    •  

50Reacties

Inloggen

of log in via: