Nieuwe hotties van Glee

Nieuwe hotties van Glee

16-11-2013 - We wachten nu al tijden in spanning af wat er gaat gebeuren in het volgende seizoen van Glee. Wanneer het nieuwe seizoen wordt uitgezonden, weten we nog niet. Maar we kunnen wel alvast verklappen dat een paar nieuwe hotties de Glee club komen versterken! Wij stellen ze hier even aan je voor…


 

Hunter Clarington
Komt deze hunk je bekend voor? Dat komt omdat Nolan Gerard Funk de rol van Collin speelt in de serie Awkward! Nu is hij dus ook in Glee te zien als Warbler-leider Hunter Clarington. Dubbel genieten dus! De 27-jarige Nolan brak 4 jaar geleden door met de film Spectacular!, waar ook Victoria Justice in speelt. Ook in deze film zingt hij in een koor. Wat een toeval!

Brody Weston
Dean Greyer speelt de rol van Brody Weston, die samen met Rachel op NYADA zit. Terwijl zijn karakter in Glee een zang- en dansopleiding doet, had de 27-jarige Dean totaal geen zangervaring toen hij bekend werd. In 2006 deed Dean mee aan Australian Idol, waardoor zijn wereld op z’n kop stond. Hij werd derde en tekende een contract bij Sony. Maar hij wilde meer en deed auditie voor Glee et voilà: hij kreeg de rol!

Ryder Lynn
Blake Jenner is al van kleins af aan bezig met het entertainen van mensen, dus dat hij later zou acteren is wel duidelijk. De 21-jarige acteur deed in 2012 mee aan de talentenjacht The Glee Project. Hij versloeg de overige 13 kandidaten en won de show! Nu speelt hij de rol van Ryder Lynn, een football player die door Finn wordt ontdekt. Leuk weetje: hij heeft een relatie met Glee-hoofdrolspeelster Melissa Benoist, die Marley in de serie speelt

Jake Puckerman
De 21-jarige Jacob Artist danst al vanaf zijn vijfde en dat is ook duidelijk te zien in Glee! Daarin speelt hij Jake Puckerman. Net als zijn broer Puck is hij een echte player. Alle meiden vallen voor hem en daar profiteert hij flink van. In het echte leven heeft Jacob al een paar maanden verkering met Bonnie Wright, die Ginny Weasley in de Harry Potter-films speelt!

Foto: Sunshinephoto

Tell us what you think

Welke nieuwe boy uit Glee vind jij het leukst?

    •  
    •  
    •  
    •  

38Reacties

Inloggen

of log in via: