1D on stage: coolste momenten ever

1D on stage: coolste momenten ever

24-08-2015 - Yep, elk concert van 1D is er eentje om nooit te vergeten. De boys houden wel van een geintje en bezems, wasmanden, opblaaspoppen, echt allerlei fun stuff wordt vaak het podium opgesleept. Maar sommige happenings zijn wel heel bizar/bijzonder/speciaal/grappig. Check een paar van deze 1D on stage-momenten!


#1. Harry moest tijdens een concert een keer zó nodig plassen, dat de rest ‘Fresh Prince’ (van Will Smith) ging zingen zodat hij er even tussenuit kon sneaken om naar te wc te gaan.

#2. Met z’n laatste 1D-optreden in Hong Kong had Zayn het best moeilijk. De tranen stonden in z’n ogen tijdens het zingen… Aaaah!

#3. De andere 1D-boys hielden het daarna ook niet droog. Het eerste concert zonder Zayn in Johannesburg, was heavy. Toen Through the Dark begon, kreeg Liam tranen in z’n ogen, brak z’n stem en moest hij gewoon even het podium af. Als afleiding omhulde Harry zichzelf in de Zuid-Afrikaanse vlag en gingen Louis en Niall marcherend over het podium tot Liam weer terug was.

Lees ook: One Direction - hoe het allemaal ooit begon

#4. Tijdens een concert in Las Vegas gooide Harry eens een handdoek in het gezicht van een security guard zodat hij en Louis snel het podium af konden springen om naar het publiek te gaan. Sneaky!

#5. In Kansas City werd een piñata met Naughty Boy’s gezicht erop het podium opgegooid. De producent is volgens geruchten de reden dat Zayn de band verlaten heeft en dat de boys hem niet zo cool vinden, lieten ze meteen aan de fans zien. Eerst ging Liam er lachend op zitten en daarna sprong Louis in de lucht om boven op op Naughty Boy’s gezicht te landen. Vervolgens schopt hij de piñata van het podium. Ouch!

#6. Huppelend, springend, dansend… One Direction maakt er on stage altijd een feestje van. In Berlijn gingen de hunks zelfs met z’n allen ‘zwemmend’ over het podium. Eerst deden ze een borstcrawl, daarna gingen ze op hun rug verder. Not bad, boys!

#7. Harry gaat nogal eens onderuit tijdens een optreden. Soms met een andere 1D-boy, soms gewoon lekker alleen. Zo bleef z’n microfoonstandaard eens hangen toen hij die over het podium meesleepte, waardoor hij achterover kukelde. En gleed hij een keer uit over een plasje water (wat doet dat op het podium?!). Afgelopen donderdag was het ook weer raak: hij struikelde tijdens Drag Me Down en viel plat op zijn rug. Doe toch eens voorzichtig, Harry!

Lees ook: Hoe verder zonder One Direction?

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Wat vind jij het coolste moment van One Direction?

  •  

7Reacties

 • crazy girl♥ Mon 24 Aug '15 16:35

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
 • X17X Mon 24 Aug '15 17:08

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  #7 En toen ik bij het concert van hun was was echt supper

  Dit is niet ok!

 • Tessax Mon 24 Aug '15 21:54

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  #3 is echt zo zielig)= Poor Liam

  Dit is niet ok!

 • Geneva❤️1D Mon 24 Aug '15 23:41

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  Toen harry van dat podium viel. Ik had de hele dag erom gelachen

  Dit is niet ok!

 • ilona.vddonk Sat 29 Aug '15 15:57

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  allemaal het zijn echt leuke boys!!

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sat 29 Aug '15 19:08

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  in Las Vegas

  Dit is niet ok!

 • @I_Love_1D_LM_HS Sun 13 Sep '15 22:39

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  Harry moest tijdens een concert een keer zó nodig plassen, dat de rest ‘Fresh Prince’ (van Will Smith) ging zingen zodat hij er even tussenuit kon sneaken om naar te wc te gaan. Met z’n laatste 1D-optreden in Hong Kong had Zayn het best moeilijk. De tranen stonden in z’n ogen tijdens het zingen… Aaaah! De andere 1D-boys hielden het daarna ook niet droog. Het eerste concert zonder Zayn in Johannesburg, was heavy. Toen Through the Dark begon, kreeg Liam tranen in z’n ogen, brak z’n stem en moest hij gewoon even het podium af. Als afleiding omhulde Harry zichzelf in de Zuid-Afrikaanse vlag en gingen Louis en Niall marcherend over het podium tot Liam weer terug was. en nog andere

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!