5 tekenen dat je wordt gefriendzoned

5 tekenen dat je wordt gefriendzoned

14-07-2016 - Je crush en jij zien elkaar al een tijdje. Jij bent he-le-maal verliefd, maar of dat wederzijds is..? Soms heb je het idee dat jullie niet verder komen dan ‘just friends’. Oeps, misschien word je gefriendzoned?! Check the signs!


#1. Je crush praat over andere veroveringen
Tot in detail, want wat zou nou echt de allerbeste manier zijn om indruk te maken op die andere girl? Jij kunt hem daar als best friend vast advies over geven. Uh… right.

#2. Manieren? Niet bij jou…
Boeren, scheten, even aan de bilspleet krabben: bij jou is je crush vooral lekker zichzelf. Leuk als je twintig jaar getrouwd bent (en dan eigenlijk nog steeds niet echt), maar van iemand die hoteldebotel op je is, mag je iets meer effort verwachten om indruk op je te maken.

#3. Jullie zien elkaar alleen met anderen erbij
Jij dacht dat het een romantische date was, je crush besloot dat het nog leuker werd door zeven vrienden uit te nodigen, want ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ toch? Yep, heel romantisch. Not.

Lees ook: What to do? - Hebben we nou iets?

#4. No touch!
Met heel veel geluk krijg je een stomp tegen je schouder als je een goede grap vertelt, maar verder raken jullie elkaar nooit aan. Sterker nog, meestal zit er drie meter en een vriendengroep tussen jullie. Of course kan het zijn dat jullie een beetje shy zijn of elkaar nog niet zo heel lang in het vizier hebben, maar als er ondanks verwoede pogingen van jouw kant helemaal geen aanrakingen komen, is de kans groot dat je in de friendzone zit.

#5. Jullie kijken een hele film
Jullie zitten elk aan jullie eigen kant van de bank met een schaal popcorn ertussen. Zelfs als jullie tegelijkertijd in de bak graaien, raken jullie handen elkaar niet. Autch.

Lees ook: Je ex terugnemen - Yes or no?

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Ben jij wel eens gefriendzoned?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dancing-Queen Thu 14 Jul '16 20:44

  Reactie: Ja, helaas :(
  Reageer!
  Jep. Maar ik hoop dat dat met deze jongen echt niet gaat gebeuren. Ik zie hem alleen niet veel en als ik hem wel zie zijn er altijd anderen bij..

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 14 Jul '16 23:36

  Reactie: Nope, never
  Reageer!
  Meestal friend zone ik anderen en ga dan langzaam over naar de romantic zone, werkt altijd. Maar ik wil sws een jongen waarbij ik mezelf kan zijn, boeren en scheten included.

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Fri 15 Jul '16 10:53

  Reactie: Nope, never
  Reageer!
  nee ik heb wel een paar jongensvrienden maar ik heb meer vriendinnen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 25 Jul '16 00:42

  Reactie: Ik weet het niet...
  Reageer!
  Ik weet niet zo goed wat ik moet doen, want ik ben mijn beste vriend steeds leuker gaan vinden en we hebben een erg hechte squad en dat wil ik niet verpesten.... maar volgens mn beste vriendin passen we erg goed bij elkaar en zij is daar altijd erg eerlijk in. Maar nu weet ik niet wat ik moet doen want hj geeft geen signalen af...

  Dit is niet ok!

 • vip Thu 5 Jan '17 19:48

  Reactie: Ik weet het niet...
  Reageer!
  een jongen zei dat hij me gefriendzoned had, maar nu praat het met me en vraagt zo "heb je een vriendje?" dus..jah ik weet het niet meer..

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: