10 tips om je nieuwe relatie strong te houden

10 tips om je nieuwe relatie strong te houden

27-01-2017 - Herken je dat: je hebt net een nieuwe relatie en je weet niet zo goed wat je samen kunt doen? Of hoe je jouw relatie beter kunt maken? Volg deze tips en jij en je lover zijn niet meer uit elkaar te krijgen!


1. Knuffel
Knuffelen is natuurlijk heel erg fijn, maar uit onderzoek is ook gebleken dat knuffelen een hormoon aanmaakt waardoor jij je vrolijker en geliefder gaat voelen.

2. Bedankt
Zeg vaak ‘thanks’ tegen jouw lover. Ook als jullie gewoon normaal naar de bios zijn geweest. De ander vindt het namelijk fijn om te horen dat jij het naar je zin hebt gehad.

3. Nieuw
Probeer nieuwe dingen met elkaar uit die jullie allebei nog nooit eerder hebben gedaan. Ga bijvoorbeeld op vakantie of bezoek een pretpark waar jullie beiden nog niet geweest zijn.

4. Eigen ding
Jullie willen natuurlijk het liefst altijd bij elkaar zijn, maar het is ook fijn als je gewoon je eigen dingen doet. Spreek lekker af met je friends en geniet van jullie tijd samen.

5. Iedere dag
Elkaar iedere dag zien klinkt misschien heel fijn, maar dat is het soms niet. Je gaat je sneller vervelen en weet niet zo goed wat je moet doen met elkaar. Kies er daarom voor om elkaar maar een aantal keer in de week te zien, dan kun je daar naar uitkijken en vind je het extra nice als jullie elkaar weer in de armen kunnen sluiten.

Lees ook: 7 tips tegen haasten in de ochtend

6. Facebook
Facebook official is een ‘must’, tenzij je niks met FB doet. Jij showt het liefst aan de hele wereld dat je hoteldebotel verliefd bent.

7. Serie
Ga op zoek naar een serie die jullie allebei leuk vinden en dus samen kunnen kijken. Spreek met elkaar af dat je hem ook echt alleen maar kijkt als jullie bij elkaar zijn!

8. Vrienden
Gemeenschappelijke vrienden hebben is altijd leuk. Of probeer in ieder geval ook eens te kletsen met de friends van je boy. Het is fijn als je ook met hen een klik hebt en er niet alleen maar heel ongemakkelijk bijstaat.

9. Familie
Hetzelfde geldt voor familie. Het is heel fijn als je een goede band hebt met zijn ouders en dat zij jou ook mogen. Dan voel jij je toch een stuk prettiger.

10. Rituelen
Ga op zoek naar dingen die jullie allebei leuk vinden om te doen. Bijvoorbeeld samen maskertjes opdoen of elkaar iedere ochtend een morning text sturen. Of wat dacht je van iedere avond samen de hond uitlaten? 

Lees ook: 7 dingen die jouw friends irri aan jou vinden

Bron: 123RF.nl

Tell us what you think

Heb jij een relatie?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Dancing-Queen Fri 27 Jan '17 17:44

  Reactie: Nee, maar ik ben wel met iemand bezig
  Reageer!
  M'n crush en ik gaan binnekort daten en ik hoop ZO erg dat daar iets moois uitkomt en dat hij dan mijn vriendje wordt

  Dit is niet ok!

 • Amsterdammertjex Fri 27 Jan '17 18:52

  Reactie: Ja
  Reageer!
  Hij zit in een hoger klas dan ik en ik zie hem vrijwel elke dag omdat we met elkaar op school zitten, en soms heb k dan ook totaal geen zin in hem maar dan dat kan en als we ruzie hebben geniet de hele school dan ook mee omdat we allebij super eigenwijs zijn en dan meteen ons stem gaan verheffen maar toch hou ik superveel van hem

  Dit is niet ok!

 • £ieve Fri 27 Jan '17 19:49

  Reactie: Nee
  Reageer!
  ik vind nummer 6 niet leuk, ik vind het altijd zo stom om "relationship goals" te zien.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 27 Jan '17 21:10

  Reactie: Ja
  Reageer!
  Ik hou super veel van hem

  Dit is niet ok!

 • tijgerpower Sat 28 Jan '17 11:57

  Reactie: Ja
  Reageer!
  Alleen van mijn ouders mag ik niks met hem en hij is te oud voor mij. Hij is 18 en ik ben 14. En ik ken hem nou al heel lang. Dusja. Fml.

  Dit is niet ok!

 • Schuurtje Sat 28 Jan '17 14:33

  Reactie: Ja
  Reageer!
 • Dominiquexxxx Sat 28 Jan '17 16:40

  Reactie: Ja
  Reageer!
  We gaan volgende week samen op wintersport ^-^ Ik denk dat we nu bijna 1 jaar en 4 maanden samen zijn xD iets in die richting

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 17 Feb '17 18:09

  Reactie: Ja
  Reageer!
  Jaa een super lieve boy die er altijd voor mij iss

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: