Love is in the air #10

Love is in the air #10

01-02-2013 - Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.


S. (15): ‘Ik heb mijn vriendje ontmoet op het strand. Ik was aan het volleyballen met een paar vriendinnen en de bal vloog naar een groepje leuke boys. Ze vroegen of ze mee mochten doen en daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen. Ik begon met één jongen te kletsen en aan het einde van de dag vroeg hij mijn nummer. Sindsdien spraken we elkaar veel en we werden goede vrienden. Toen we een keer naar Mc Donald’s gingen, vroeg hij mij. Nu zijn we heel gelukkig samen.’

Mandy (14): ‘Ik vond Q. al heel lang leuk en hij mij ook, maar we durfden dat niet te zeggen. Mijn vriendin vond dat er iets moest gebeuren, en daarom vroeg ze me mee naar de bioscoop. Ik dacht dat we met z’n tweeën gingen, maar toen we daar aankwamen, zag ik haar vriend én Q. staan! Ik werd helemaal rood en die vriend gaf hem een por in zijn rug, alsof hij wilde zeggen: Vraag haar dan. Dat heeft hij gedaan en we zijn nu vijf maanden bij elkaar. Ik ben mijn vriendin heel erg dankbaar!’

Sophie (15): ‘Toen mijn vriendje het uitmaakte was ik er kapot van. Op een dag gaf hij mij een briefje tijdens de avondstudie op school. Ik maakte het thuis open en er stond: Ik wil je terug! Dat wilde ik natuurlijk ook! Later stond hij met bloemen en een zak vol hartjessnoepjes voor de deur. Ik vond het zo lief! Zonder dank je wel te zeggen, gaf ik hem meteen een dikke zoen. Nu zijn we weer een paar maanden supergelukkig met elkaar!

Heb jij ook een romantische, grappige, bijzondere of gewoon ontzettend leuke verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel ons jouw verhaal en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!

Tell us what you think

Welk verhaal vind jij het leukst?

    •  
    •  
    •  

50Reacties

Inloggen

of log in via: