Love is in the air #34

Love is in the air #34

19-07-2013 - Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.


A. (15): ‘Onze liefde is begonnen via Instagram. Hij zette superleuke reacties onder mijn foto’s alleen ik was niet geïnteresseerd. Tot ik hem een keer in de bus zag, hij begon met mij te flirten. Ik vond dat best wel leuk, daarna kon ik mijn gedachtes niet meer van hem afhouden. Sinds die busreis zijn we echt smoor op elkaar! Een paar dagen later zijn we langs een watertje gaan zitten en daar vroeg hij mij om zijn vriendin te worden!

E. (15): ‘Ik leerde mijn vriendje kennen op een voorlichtingsavond op school. We zitten beiden in de derde en moesten aan de tweedeklassers gaan vertellen wat wij deden in onze sector. Het klikte meteen tussen ons! We besloten om te Facebooken en al snel gingen we appen. Op een avond zei hij: ik ben mijn rekenmachine kwijt, kun jij wat voor mij uitrekenen? Ik vond het een beetje een vreemde vraag tot hij vroeg: wat is mij + jou? Superschattig! Inmiddels hebben we al 3,5 maand!‘

J. (15): ‘Mijn vriendje en ik zitten al 2 jaar bij elkaar in de klas. Ik ben letterlijk voor hem gevallen! Door mijn onhandigheid struikelde ik voor zijn neus, ik schaamde me kapot. Hij vond het gelukkig heel grappig en na school vroeg hij mij zelfs mee uit! We zijn nog steeds superhappy samen.’

Heb jij ook een romantische, grappige, bijzondere of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!

Foto: weheartit

Tell us what you think

Welke lovestorie vind jij het leukst?

    •  
    •  
    •  

72Reacties

Inloggen

of log in via: