Love is in the air #72

Love is in the air #72

11-04-2014 - Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.


Lees hier meer love stories uit de rubriek Love Is In The Air.

Chloe (13): ' We hadden een tussenuur op school en moesten samen met het tweede jaar bij elkaar zitten. Al snel verveelden we ons en daarom begonnen we een gommetjesoorlog met het tweede jaar. Toen kwam hij maar onze tafel omdat zijn gom nog bij ons lag. We keken elkaar in de ogen en werden smoorverliefd op elkaar! Het was liefde op het eerste gezicht! We raakten al snel aan de praat en nu zijn we bijna drie maanden samen.’

D. (15): ‘Mijn BF en ik waren beste vrienden sinds groep 4! Alleen toen we naar de middelbare school gingen hadden we bijna geen contact meer. Maar de eerste dag van de zomervakantie stuurde hij mij een berichtje met: Hoi! Tijdje niet gezien! Zullen we weer eens afspreken? Ik antwoordde met ja en die dag daarna zagen we elkaar weer na 1 jaar! Toen hij aan kwam lopen kreeg ik al meteen de kriebels! De hele vakantie waren we samen. Hij was super lief en gaf me steeds complimentjes. Toen school weer begon kregen we het druk en kon ik niet langer voor me houden dat ik verliefd was. Op dat moment was hij sprakeloos en liet hij niet merken wat hij voelde. Totdat ik de dag erna een foto toegestuurd kreeg met de tekst: Vergeef me! I am in love! En sinds die middag is het aan en dat is nu alweer zes maanden geleden.

Sophie (14): ‘Mijn vriendje en ik korfbalden al twee jaar samen. Op een gegeven moment gingen zijn vrienden telkens zeggen dat ik zijn vriendinnetje was terwijl dat niet zo was. Ik vroeg aan hem via de app of hij had verteld dat ik zijn vriendin was. Hij zei nee. Toen vroeg ik wat hij van me vond. Hij zei dat hij mij leuk en knap vond en vroeg me verkering. Nu hebben we bijna een jaar. En ik hou heel veel van hem!’

Heb jij ook een romantische, grappige, bijzondere of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welke love story vind jij het leukst?

    •  
    •  
    •  
    •  

31Reacties

Inloggen

of log in via: