Love is in the air #77

Love is in the air #77

16-05-2014 - Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.


Lees hier meer love stories uit de rubriek Love Is In The Air.

N. (17): “Mijn nichtjes en ik fietsten langs een ijssalon. Daar hadden ze een actie dat de honderdste klant een week lang gratis ijs kreeg, dus we gingen naar binnen om een ijsje te halen. Ik was de 99e klant, maar de jongen die in de salon werkte, drukte twee keer op de teller in plaats van één keer. Dat deed hij expres, omdat hij mij leuk vond. Toen hij zei dat hij het expres deed werd ik in één klap verliefd op hem. Hij vroeg me mee uit en we gingen naar een bekend restaurant. Nu hebben we al twee jaar en vier maanden.”

M. (15): “In de eerste zat ik bij een goede vriend in de klas. Hij verhuisde naar Rotterdam en daar leerde hij een jongen (R.) kennen. Hij vertelde mij dat R. heel aardig was en gaf mij zijn nummer, omdat hij contact met mij wilde. Later wilde hij afspreken. We zaten al vaak op Skype, dus ik wist dat hij geen vreemde was. We spraken af en het was heel gezellig. Al gauw werden we verliefd en kregen we verkering. Na anderhalf jaar is het uitgegaan. Vier maanden geleden zette R. mij in een groepsapp waar mijn huidige vriendje ook in zat. Hij begon te praten in een privégesprek en het klikte meteen. Na ongeveer twee maanden werd ik een beetje verliefd en ik wist al dat hij op mij was, want dat had hij me verteld. Ik vertelde heel verlegen dat ik hem leuk vond en hij reageerde blij. Op mijn verjaardag kwam hij naar mij toe met een roos en vroeg toen of ik verkering wilde. Ik zei vol overtuiging ja! Nu zijn we twee maanden verder en we hebben nog steeds.”

A. (16): “Mijn vriendin en ik hadden voor de gein de app Hot Or Not gedownload en ik verwachtte er niet veel van. Maar op een geven moment raakte ik aan de praat met een knappe jongen en het klikte. We wisselden nummers uit en appten en skypeten elke dag. Na een week spraken we af. Hij nam zijn vrienden mee en ik mijn vriendinnen en het ging supergoed. We knuffelden veel met elkaar en aan het einde van de dag vroeg hij of ik zijn meisje wilde zijn. Natuurlijk zei ik ja!”

Heb jij ook een romantisch, grappig, bijzonder of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welke love story vind jij het leukst?

    •  
    •  
    •  

39Reacties

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!