Love is in the air #78

Love is in the air #78

23-05-2014 - Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.


Lees hier meer love stories uit de rubriek Love Is In The Air.

E. (15): ‘Ik had hem al een paar keer op school gezien en vond hem al heel knap enzo, maar ik dacht echt dat hij onbereikbaar voor mij was. Mijn BFF kende hem een beetje en die zei dat hij al een ander meisje leuk vond. Met carnaval was ik dat een beetje vergeten en zag ik hem twee avonden achter elkaar. Op de tweede avond hebben we gezoend en nummers uitgewisseld. De volgende dag zei mijn BFF de hele tijd dat het niks zou worden en dat hij me maar gebruikte, maar ik vertrouwde hem. We spraken vaker af en hebben nu al meer dan een jaar verkering.’

S. (16): ‘Mijn vriendje zat al een tijdje bij me in de klas, maar hij was me nooit zo opgevallen. Totdat we naar Parijs gingen. De vonk sloeg over, maar ik had al een vriendje. Ik besloot het toen uit te maken met mijn vriend. Hij vond dat niet zo leuk en schold me daarom helemaal uit. Het was een zware tijd maar mijn huidige vriendje heeft me er goed doorheen geholpen en me daarna verkering gevraagd. Hij is nu al een halfjaar mijn boyfriend!’

D. (15): ‘Ik was met een vriendin uit en ze zei tegen me dat er een hele leuke jongen zou komen. We zagen elkaar en kletsten even. De volgende dag volgde hij me op Twitter en spraken we veel via WhatsApp. Vervolgens planden we een date en werden we helemaal verliefd. Hij nam me mee uit eten en vroeg of ik zijn meisje wou zijn. We zijn nu al meer dan een halfjaar gelukkig.

Heb jij ook een romantische, grappige, bijzondere of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!
 

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welke love story vind jij het leukst?

    •  
    •  
    •  
    •  

19Reacties

Inloggen

of log in via: