Love is in the air #79

Love is in the air #79

30-05-2014 - Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.


Lees hier meer love stories uit de rubriek Love Is In The Air.

C. (13): “Ik ging met school naar Oostenrijk met de bus. N. zat voor me en ik vond hem meteen al zo leuk. Toen ik hem in de bergen zag, gingen we veel met elkaar praten en de laatste dag probeerde hij de hele tijd mijn aandacht te trekken. Ik had zijn nummer gekregen en toen vertelde ik dat ik hem heel leuk vond. Hij vond mij ook leuk, dus de volgende dag vroeg hij verkering. Nu hebben we al vier maanden!”

Zoë (16): “Ik had een nieuwe baan gevonden in de spoelkeuken van een restaurant. Daar werkte ik drie keer samen met een leuke jongen. Daarna voegde hij me toe op Skype en hadden we eindeloze gesprekken. We planden een date en toen hebben we gezoend. Is mijn saaie werk toch nog ergens goed voor geweest! Ik ben nu al zes maanden gelukkig met hem.”

K. (15): “We gingen met de hele familie een weekend naar Duitsland. Eerst had ik er helemaal geen zin in, maar toen we een rondleiding in het hotel kregen, stond er tot mijn verbazing een hele leuke jongen achter de bar en we hadden meteen een klik. Na het avondeten was er een dansavond en hij kwam meteen naar mij toe om te vragen of ik er zou zijn. We hebben toen een hele gezellige avond gehad en ook meteen onze Facebook uitgewisseld. Toen ik weer naar huis moest heb ik afscheid genomen van hem met een hele lange knuffel. Ik miste hem heel erg en we hadden nog veel contact via Facebook. Later wisselden we ook telefoonnummers uit en toen kwam van het één het ander. Nu zijn we al negen maanden heel gelukkig met elkaar en hij is verhuisd voor mij! Ik hoef nu nog maar twintig minuutjes te reizen in plaats van drie uur.”

Heb jij ook een romantisch, grappig, bijzonder of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welke love story vind jij het leukst?

    •  
    •  
    •  

44Reacties

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!