8 manieren om te ontdekken of hij ook verliefd is op jou

8 manieren om te ontdekken of hij ook verliefd is op jou

13-08-2015 - Je droomt al maanden over hem en stiekem heb je al bedacht hoe jullie kinderen gaan heten en dat jullie later een labrador nemen. Maarre… is hij eigenlijk ook verliefd op jou? Met deze acht tips ontdek je dat zo!


#1. Via via
Probeer in contact te komen met zijn vrienden en begin hen dan heel voorzichtig uit te horen. Dat kun je natuurlijk niet binnen een dag doen. Wees dus geduldig. Als je eenmaal hun vertrouwen hebt gewonnen, kun je op een speelse manier opmerkingen maken. Bijvoorbeeld: ‘Goh, ik zie ……… ook nooit met een meisje...’ Groot voordeel van deze aanpak is dat je meteen ook dicht bij hem in de buurt bent. Je valt sneller op en als zijn vrienden je mogen gaan zíjn ogen voor jou ook open! Wel opletten dat je niet de indruk wekt dat je een van zijn vrienden leuker vindt dan hij!

#2. Direct
Heb je lef? Stap dan gewoon op hem af! Als hij echt zo leuk is als jij denkt, zal hij vast ook heel aardig tegen je zijn. Jongens vinden het ook heel schattig als je een beetje bloost, dus laat je daardoor niet tegenhouden. Knoop een gezellig gesprek met hem aan. Probeer van tevoren erachter te komen wat hij interessant vindt zodat je daarover met hem kunt praten.

#3. Aan de deur
Collecteren, lootjes verkopen, vragen of iemand je poes, je kleine zusje of je hamster heeft gezien… En is die portemonnee die je hebt gevonden, is die toevallig van hem? Er zijn genoeg smoezen te bedenken waarvoor je bij hem kunt aanbellen… En natuurlijk gaat de route naar school door zijn straat! Hoe vaker hij jou ziet, hoe sneller hij weet wie jij bent! En als hij dat al wist, zullen zijn ogen alleen maar verder open gaan!

#4. Vriendinnenhulp
Is hij een vriend van de vriend van jouw vriendin, klasgenootje of een meisje met wie jij samen sport? Gebruik haar dan om meer over hem te weten te komen. Zij kan haar vriend vast wel uithoren. En als je met haar optrekt, ben je vanzelf ook bij hem in de buurt… Misschien kan je vriendin wel een leuk avondje plannen waarop hij én jij aanwezig zijn.

Lees ook: 15 tekenen dat hij jou ook leuk vindt

#5. Spionage
Houd hem (stiekem!) in de gaten, schaduw hem…  Met wie gaat hij om? Naar wie kijkt hij? Kijkt hij ook naar jou? Kijkt hij vaker naar jou dan naar andere meiden? Als dat het geval is, heb je mazzel! Hij heeft een grotere interesse in jou dan in het andere vrouwelijk schoon. Dat kan maar één ding betekenen... hij vindt jou ook leuk! 

#6. Grappig
Vertel op een lieve manier een heel stomme mop. Ligt hij in een deuk? Dan vindt hij je zeker leuk! Maar ook als hij wat minder enthousiast reageert, zijn je kansen niet verkeken. Let goed op wat hij doet! Reageert hij helemaal niet, dan moet je óf beter je best doen óf op zoek gaan naar een nieuwe vlam...

#7. Hellup
Je bent te weten gekomen dat hij een kei is in wiskunde, natuurkunde, Frans, biologie of welk vak dan ook. En vanaf dat moment ben jij een ontzettende kluns in dat vak! Zonder zijn hulp krijg je voor dat proefwerk gegarandeerd een 0. Als hij iets in jou ziet, is hij vast wel bereid om je te helpen. Dat jullie daar rust en privacy voor nodig hebben, spreekt vanzelf… 

#8. Spoorzoeken
Geef hem een lokkertje zoals een mysterieuze tekst of verschillende foto’s van jezelf die je in stukjes hebt geknipt. Meld hem dat hij op een bepaalde datum, tijd en plek aanwezig moet zijn. Als hij niet komt opdagen, is hij waarschijnlijk een schijtluis die de aandacht van zo’n avontuurlijk type als jij niet waard is. Als hij wel op de afgesproken tijd aanwezig is, heb jij met behulp van vriendinnen een parcours voor hem uitgezet met pijlen en andere clues. Aan het einde sta jij! Tataaah!

Lees ook: Versier je crush in 7 dagen

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Ben jij verliefd?

  •  
  •  
  •  

14Reacties

 • comanche.vandermeulen Thu 13 Aug '15 12:11

  Reactie: Een beetje
  Reageer!
  Ja er is een jongen bij mijj in de kickboks les ik weet niet zo goed hoe deze tips kunnen helpen aangezien de hele groep bestaat uit volwassenl mannen en dan hij en ik hij is net nieuw em hij komt niet altijd vroeg voor de les en is dan al gauw weg en als ik tegen hem wil ben ik steeds te laat maar heel erg verliefd kan ik dus niet zeggen want zo goed ken ik hem nog niet

  Dit is niet ok!

  • banaan_aapje Sun 23 Aug '15 02:34

   zorg dat je de volgende keer tijdens de les samen met hem bokst ofso zodat je onder tussen zijn nummer kan vragen

   Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 13 Aug '15 14:08

  Reactie: Ja, heel erg
  Reageer!
  Hij is mijn ware liefde. Maar... Hij is al maanden weg. En ik zie hem dus nooit meer.. En we vonden elkaar nog zo leuk.. Je wilt niet weten hoeveel pijn mijn hart heeft.. Ik huil elke avond.. omdat ik hem zo erg mis.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 13 Aug '15 14:50

  Reactie: Ja, heel erg
  Reageer!
  Echt ontzettend,maar het ligt allemaal best ingewikkeld

  Dit is niet ok!

 • Dominiquexxxx Thu 13 Aug '15 17:01

  Reactie: Ja, heel erg
  Reageer!
  tja, als ik een beetje zeg lieg ik haha

  Dit is niet ok!

 • Zarah♥Pewdiepie Thu 13 Aug '15 20:49

  Reactie: Ja, heel erg
  Reageer!
  en hij is ook verliefd op mij maar hij heeft een lief

  Dit is niet ok!

 • _its_me_marion_ Thu 13 Aug '15 23:02

  Reactie: Ja, heel erg
  Reageer!
 • fb_939563949449531 Fri 14 Aug '15 00:48

  Reactie: Ja, heel erg
  Reageer!
 • Dancing-Queen Fri 14 Aug '15 08:37

  Reactie: Ja, heel erg
  Reageer!
  Maar het is erg ingewikkeld

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Fri 14 Aug '15 11:15

  Reactie: Een beetje
  Reageer!
  ik was dit jaar verliefd op een jongen en nu nog steeds het was zeker liefde op het eerste gezicht

  Dit is niet ok!

 • anoniempjee♥ Sat 15 Aug '15 10:53

  Reactie: Ja, heel erg
  Reageer!
  Ik heb zelfs al een hele tijd een relatie met degene op wie ik verliefd ben, en het gaat nog steeds heel goed tussen ons en daar ben ik erg blij mee

  Dit is niet ok!

 • LadyIsBlondx Sun 16 Aug '15 11:14

  Reactie: Een beetje
  Reageer!
  Maar door deze tips!! HET KOMT HELEMAAL GOED !!!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 20 Aug '15 15:21

  Reactie: Ja, heel erg
  Reageer!
  We kennen elkaar nog maar een weekje en het is net uit met zijn vriendin... En over ongeveer een maandje ga ik met hem naar Ronnie Flex en Mr Polska... Ik hoop in dat hij in die tussentijd niet met zijn beste vriendin iets heb ik ben gewoon hopeloos verliefd... Gwn de eerste keer dat ik hem zag moet ik hem tijdens Ronnie Flex en Mr Polska vragen of eerder?

  Dit is niet ok!

 • Rawrdinosaur Sat 5 Sep '15 19:37

  Reactie: Een beetje
  Reageer!
  Ik ken hem via een evenement. Hij is heel aardig en lief. Hij is ook nog eens bevriend met mijn stiefvader maar ik durf niet met hem te praten

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!