Zo vraag je een jongen mee uit

Zo vraag je een jongen mee uit

21-10-2015 - Je hebt al dagen, weken, misschien zelfs wel maanden een enorme crush, maar hij vraagt je maar niet mee uit. Wat doe je dan? Zelf op hem afstappen of course! En met deze tips wordt dat sowieso een succes.


#1. Zorg ervoor dat hij je kent
Jij hebt hem natuurlijk al lang gespot en weet precies waar hij woont, wat zijn lievelingseten is en hoe laat hij elke dag op school aankomt, maar dat wil niet zeggen dat hij ook van jouw bestaan op de hoogte is! En op date gaan met iemand die hij nog nooit heeft gezien, da's misschien een beetje gek voor hem... Zorg er daarom voor dat hij weet dat je bestaat. Zeg hem stralend gedag als je hem 'toevallig' tegenkomt in de gang en maak een praatje!

#2. Doe kleding aan waarin je je goed voelt
Check, hij weet dat je er bent. Tijd voor de volgende stap! Op iemand afstappen kan behoorlijk eng zijn, dus doe kleding aan waarin jij je helemaal fab voelt. Hoef je je daar in elk geval geen zorgen meer over te maken.

#3. Zoek een rustig moment
Op hem afstappen in een volle kantine, waar iedereen naar je kijkt? Including zijn volledige vriendengroep? Niet zo'n strak plan. Zoek daarom een rustig momentje waarop je hem even alleen kunt spreken. Lukt het echt niet om hem in zijn uppie te spreken te krijgen? Dan kun je het altijd via de app proberen. Houd er wel rekening mee dat boys je via de telefoon kunnen negeren en dat nee zeggen op deze manier een stuk makkelijker is. Hoe eng het ook is, face to face is wel de beste manier...

Lees ook: 7 dingen die iedereen wel eens verkeerd doet tijdens het zoenen

#4. Talk
Yes! Jullie hebben contact! Waarschijnlijk ben je nu überzenuwachtig. Om te voorkomen dat je gaat stamelen en heel rood wordt, kun je het beste eerst een gewoon praatje houden. Vraag hem naar zijn wedstrijd van afgelopen zaterdag of zeg iets over die gekke aardrijkskundeleraar. Alles is goed, zolang het maar niet al te lang duurt...

#5. Vraag hem mee uit
...want jij bent op een missie! Zodra je je zenuwen een beetje in bedwang hebt, is het tijd om dé vraag te stellen. Zeg niet meteen dat je verkering met hem wil, maar vraag of hij een keertje met je naar de bioscoop wil of iets met je wil gaan drinken. Dat maakt het voor allebei minder eng.

#6. Houd er rekening mee dat hij nee kan zeggen
Heb je alle vijf de stappen flawless doorlopen? Dan kan hij nog steeds nee zeggen... Niet leuk, maar jij weet dan in elk geval wel dat je een dappere chick bent die gewoon zelf op boys afstapt!

Lees ook: Dit wist je nog niet over zijn lichaam

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Zou jij een jongen mee uitvragen?

  •  
  •  
  •  

9Reacties

 • love-t Tue 20 Oct '15 19:36

  Reactie: Misschien
  Reageer!
 • D@phne Tue 20 Oct '15 23:30

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Durf k nie

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Wed 21 Oct '15 10:56

  Reactie: Ja
  Reageer!
  Vind het doodeng. Veoeger zou ik het wel gedurfd hebben maar vanwege gebeurtenissen in mn verleden ben ik nu een stuk angstiger geworden ik vind mijn crush al een tijd lang leuk maar zie hem weinig (de laatste tijd) en daarom heb ik nog geen kans gehad om het tegen hem te zeggen.

  Dit is niet ok!

 • belieberxarianator Wed 21 Oct '15 16:16

  Reactie: Ja
  Reageer!
  ik wil het hem wel zeggen maar ik heb geen idee wanneer en hij is bijna nooit op whatsapp

  Dit is niet ok!

 • girlsaartje Wed 21 Oct '15 22:47

  Reactie: Nee
  Reageer!
  De boy moet t meisje vragen vind ik

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 22 Oct '15 20:45

  Reactie: Misschien
  Reageer!
  Ik heb nu al een relatie met een jongen, maar als ik een jongen zou uitvragen zou ik dat wel lastig vinden.

  Dit is niet ok!

 • fb_513286398839595 Sun 25 Oct '15 14:14

  Reactie: Misschien
  Reageer!
 • chantal1 Thu 29 Oct '15 16:49

  Reactie: Ja
  Reageer!
  als hij leuk genoeg i

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sat 31 Oct '15 11:41

  Reactie: Misschien
  Reageer!
  Ik vind een al heel lang leuk en ik heb al drie keer iets geappt maat toe heeft hij mij geblokkkeerd wat moet ik nu doen op hem afstappen of niet straks word hij bos op mij

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: