Love is in the air #151

Love is in the air #151

23-10-2015 - Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.


Lees meer: Love is in the air

C.:
‘Toen ik nog maar net op de middelbare school zat, vond hij me al meteen leuk. Ik zag hem helemaal niet staan, maar ik vond het wel spannend om hem te zien op de gangen. Hij zat een klas hoger en ik wist dat hij op mij was. Toch zijn we gaan afspreken en na veel praten zijn we na 4 maanden een stelletje geworden! Nu zijn we bijna 1 jaar bij elkaar en we zijn dolgelukkig!’

K.: ‘T. zat voor mij in de klas en we waren zo druk aan het praten dat de leraar maar bleef waarschuwen. Nadat de bel was gegaan vroeg ik zijn nummer voor Snapchat en Whatsapp. Na een dag vroeg ik of hij zondag iets leuks wilde doen.  Hij zei ja en we gingen schaatsen. Het was supergezellig en op een gegeven moment stonden we aan de rand van de schaatsbaan. Ik vertelde dat ik hem leuk vond en hij zei dat hij mij ook leuk vond. Daarna vroeg ik verkering en hij zei ja! We hebben de hele tijd hand in hand geschaatst en ik hoop dat we een heel lange tijd tegemoet gaan. Ik hou ontzettend veel van hem.’

Sãnna: Ik zit op wedstrijdzwemmen en ga dus ook naar wedstrijden in andere delen van Nederland. Op een wedstrijd waar alleen ik en een vriendin van mij waren, zag ik T. Ik kreeg hem die hele dag niet meer uit mijn hoofd. Daarom zocht ik zijn naam op in het wedstrijdprogramma en stuurde hem een vriendschapsverzoek op Facebook. T. accepteerde het nog ook! Toen gingen we praten via Whatsapp. Dat was heel gezellig, maar toen we elkaar bij een andere wedstrijd weer zagen, durfden we niets tegen elkaar te zeggen! Toch hebben we een paar weken daarna een keer afgesproken. Toen vonden we elkaar al leuk, alleen waren we allebei best verlegen. Vanaf toen spraken we vaker af en uiteindelijk heeft hij mij gevraagd, in een zwembad (voor mij de meest romantische plek ever). We hebben nu al bijna 4 maanden. We zien elkaar maar om de 2 weken, maar dat maakt de keren dat we elkaar kunnen zien wel extra leuk. ;)

Heb jij ook een romantisch, grappig, bijzonder of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! Dat kan hier!

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welke love story vind jij het leukst?

    •  
    •  
    •  

10Reacties

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!