7 tips om de eerste move te maken

7 tips om de eerste move te maken

25-02-2016 - Oeh… je hebt het helemaal te pakken! Je crush is echt de allerleukste boy ooit! Alleen jammer dat-ie niet weet dat jij bestaat. Met deze tips breng je daar supersnel verandering in.


#1. Stuur hem een appje
Heb je zijn nummer? Nice! Stuur hem dan eens een appje. Weet je niet waarover je moet praten? Vraag hem wat het huiswerk is, of hij ook naar dat leuke feestje gaat of wat zijn favo restaurant is (omdat je met je BFF ergens wilt eten waar het echt goed is.) Als jullie eenmaal aan het praten zijn, kletsen jullie daarna vast door. 

#2. Geef hem een complimentje
Of-ie nou een leuk shirt draagt of je helpt met het oprapen van je schoolboeken die je echt he-le-maal per ongeluk voor zijn voeten liet vallen, er is altijd wel iets om hem een complimentje over te geven, toch? En omdat hij vast niet de hele dag wordt gecomplimenteerd, onthoudt-ie je nog beter ook. 

#3. Doe een groepsactiviteit
Als jullie gemeenschappelijke vrienden hebben, is een groepsactiviteit de perfecte plek voor een volgende move. En of course ben jij de hele tijd bij hem in de buurt! 

#4. Vraag hem of hij iets wil drinken
Tja, ook boys kunnen verlegen zijn. Als jij graag wilt weten wat die leuke boy van je vindt, kun je hem ook gewoon zelf een drankje aanbieden. Hoef je tenminste niet de hele avond staan te wachten tot hij naar jou toe komt.

Lees ook: De 10 beste plekken om te flirten

#5. Maak oogcontact

Lichaamstaal is superbelangrijk tijdens het flirten! Kijk je crush daarom altijd aan en buig een klein beetje naar hem toe als jullie praten. Houd het verder wel subtiel, je komt nogal freaky over als je dit overdrijft.

#6. Raak hem aan
Heb jij ook altijd het idee dat er een ravijn gaapt tussen jou en je crush? Raak hem dan eens subtiel aan, door even je hand op zijn rug te leggen als je achter hem langs moet of door wat naar hem toe te schuiven als jullie naast elkaar zitten.

#7. Praat!
Nog altijd de handigste manier om te weten of iemand je ziet zitten: vertel hem dat jij hem in elk geval wel leuk vindt. Dat hoef je niet meteen heel duidelijk te zeggen, je kunt ook hinten dat jij verliefd bent. Met een beetje mazzel vraagt hij dan door. Scheelt je heel veel gestaar. ;-)

Lees ook: 11 dingen die je nog niet wist over boys

 

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Hoe flirt jij met een boy?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Thu 25 Feb '16 16:51

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ben hopeloos. Vorige keer stond hij opeens voor de deur, m'n pa had m gebeld om de printer te fixen. Ofcourse weet ik daar niks van want niemand zegt wat, dus zat ik daar met m'n messy bun, no make up, en sweatclothes aan. Thanks dad.. Ik begon te trillen en te stotteren toen ik hem zag. Ik wacht nu al 4 jaar, maar er is nog niks gebeurd omdat ik gewoon niet durf..

  Dit is niet ok!

 • XxanoniempjexX2 Thu 25 Feb '16 19:58

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  K probeer meestal wat oogcontact te maken enzo en een beetje te plagen ofzo. Maar nu zit er dus een jongen in mijn klas die ik leuk vind, en hij plaagt mij ook steeds enzo. Maar meestal als hij me begint te plagen of met me gaat praten dan haak ik ineens af omdat ik bang ben dat anderen uit mn klas het doorhebben (de meisjes uit mn klas weten niet dat k em leuk vind en dat wil ik graag zo houden) maar hierdoor kan hij dus eigenlijk ook niet goed doorhebben dat ik hem leuk vind kan iemand me please helpen?

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 26 Feb '16 18:31

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Die eerste tip is een heeeeeel slecht idee, tenzij je zeker weet dat die jongen jou ook leuk vind. Geloof me, ik heb het gedaan, en toen dacht ik in eerste instantie "oh hij doet kortaf omdat hij druk is ofzo", maar een jaar later begon vertelde een vriend van mij dat een meisje hem met de huiswerk smoes had geappt, en hij wist gelijk dat zij hem zag zitten. Tis gewoon te doorzichtig, vooral als je nooit met hem praat. Dus, for your sake, doe het niet.

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sat 27 Feb '16 11:39

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  ben er te verlegen voor maar hij vind mij ook leuk hoe kan ik beginnen want hij is ook verlegen als hij alleen is heeft iemand tips? ik zit niet bij hem in de klas

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 7 Mar '16 00:56

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Flirt niet ik werd vroeger gepest en nu een beetje geplaagd ik vind hem al leuk sinds dat ik op die school zit(5,5jaar) maar hij ziet me biet staan en hij weet het ik weet niet hoe maar hij deed in eens heel erg gemeen en toen ik hem aan staarde vroeg hij wil jij samen deze opracht doenik keek echt verliefd en dacht van droom ik en toen ik als een stomme verliefde sukkel ja zei ging hij me uit lachen

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!