Love is in the air #172

Love is in the air #172

11-03-2016 - Bij de één is het pats, boem meteen raak, bij de ander duurt het even voordat de vonk overspringt. In deze rubriek vertellen drie meiden hoe ze hun lover hebben ontmoet.


C.: ‘We gingen op excursie met school. In het begin klikte het niet echt, maar uiteindelijk begonnen we met elkaar te praten. Hij begon me ook ineens te plagen en probeerde van alles over me te weten te komen. Aan het einde van de dag heb ik zijn nummer gevraagd. Sindsdien hebben we heel vaak geappt en afgesproken. Nu zijn we al drie maanden samen!’

S.: ‘Ik ken hem van de scouting. Eerst vond ik hem maar suf, maar toen we deze zomer samen bij het kampvuur zaten, begonnen we te kletsen. Hij bleek supermooi gitaar te kunnen spelen en ik werd ineens helemaal verliefd. Dat had hij denk ik ook wel door, want hij heeft mijn nummer gevraagd. Die zomer hebben we supervaak gedatet en het waren echt de mooiste weken van mijn leven. Helaas hebben we nu niets meer, maar ik hoop dat het ooit nog iets wordt.

A.: ‘Mijn liefdesverhaal is een beetje awkward, want ik was verliefd op mijn beste vriendin. Het was superonhandig, want zij valt niet op meisjes. Uiteindelijk heb ik het toch maar opgebiecht en gelukkig reageerde ze heel goed. Helaas was zij niet verliefd op mij (duh), maar ze heeft me wel heel goed gesteund. Door haar heb ik uiteindelijk een ander meisje leren kennen op wie ik nu verliefd ben. Dusse… I. bedankt dat je er zo voor me geweest bent!’

Heb jij ook een romantisch, grappig, bijzonder of gewoon ontzettend leuk verhaal over je ontmoeting met jouw boyfriend? Vertel het ons en wie weet lees jij ’t binnenkort terug in Love Is In The Air! 

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welke love story vind jij het leukst?

    •  
    •  
    •  

8Reacties

Inloggen

of log in via: