7 cadeaus voor boys

7 cadeaus voor boys

17-03-2016 - Pfff, jongens en cadeaus... Of het nou om je lover gaat of om een goede vriend, het is altijd lastig kiezen. Maskertjes en nagellakjes zijn het waarschijnlijk niet helemaal voor hem, maar wat geef je dan wel? We zetten zeven cadeautips voor boys op een rijte.


#1. Zonnebril
Het wordt weer bijna lente, dus de zonnebrillen mogen weer uit de kast. Yep, ook die voor boys. En wie kan er nou beter een vet exemplaar voor hem uitzoeken dan jij?

#2. Computerstuff
De meeste girls gaan niet echt uit hun dak van een nieuwe harde schijf, een toetsenbord met stripfiguren of een fancy USB-stick, maar sommige boys maak je er wel enorm blij mee. In de categorie romantische cadeaus is computerstuff geen topper, maar ja... als hij er nou happy van wordt. ;-)

#3. Picknick
De meeste jongens eten veel en graag. En daar kun jij wel iets mee. Zoek een mooi kleed, check het weerbericht en sleep hem mee naar een mooi plekje voor een overheerlijke picknick. Of course neem je allemaal dingen mee die hij lekker vindt.

#4. Lekker luchtje
Sommige jongens ruik je op 100 meter afstand aankomen, omdat ze net iets te enthousiast omgaan met een net iets te doordringend luchtje. Is de boy voor wie jij een cadeautje zoekt zo’n exemplaar? Zoek dan een deo of aftershave uit die wél lekker ruikt. Heb je zelf ook plezier van.

Lees ook: 5 redenen waarom hij niet reageert op je appje

#5. Pet
Draagt jouw friend graag petjes? Zoek dan een mooi nieuw exemplaar voor hem uit.

#6. Een bon van de ijswinkel
Nog een in de categorie boys+food=altijd goed: koop een bon van de ijswinkel. Kan hij de hele zomer lang ijsjes halen. Of, nog beter, jou trakteren op ijsjes. Win-winsituatie dit.

#7. Een dikke zoen
Ben jij helemaal smoor en denk je dat hij jou ook wel ziet zitten? Dan zijn jullie allebei het blijst met een heel dikke zoen. Kleine tip: zoek wel een rustig plekje uit. Zoenen in front of al zijn vrienden is namelijk net iets minder chill. 

Lees ook: 10 boyblunders die iedereen herkent

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welke van deze cadeautjes zou jij geven?

  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Thu 17 Mar '16 15:58

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  pet en een dikke zoen

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Thu 17 Mar '16 16:45

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Zonnebril, luchtje en een zoen

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sat 19 Mar '16 11:01

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  ik zou een pet geven aan mijn crush

  Dit is niet ok!

 • Dominiquexxxx Mon 21 Mar '16 10:29

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Ik heb hem een sweater met zijn favorite league of legends personage gegeven en hij is er echt ontzettend blij mee Ik wil dit jaar voor zijn verjaardag hem een soort pakket geven met allemaal shit die hij heel leuk vind, maar ook een beetje flauw is om te geven. Zoals pH-papier en een fietspomp

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!