8 vreemde datelessen uit films

8 vreemde datelessen uit films

07-08-2016 - Op een regenachtige zomerdag (waar we er helaas meer dan genoeg van hebben in Nederland) is het heerlijk om even weg te zwijmelen bij een romantische comedy. Al zijn de datelessen uit die films wel een beetje vreemd…


#1. Als een boy bot doet, vindt hij je hartstikke leuk
Nee joh, een boy die je volslagen negeert, probeert je daar echt niet mee weg te houden. Hij wil juist zeggen dat jij de girl van zijn dromen bent. Uh… ja. In Hollywood misschien. Een boy die jou echt leuk vindt, reageert echt wel op je, hoor.

#2. Je leven is voltooid zodra je een relatie hebt
Is het je wel eens opgevallen dat alle romantische films stoppen zodra de hoofdpersonages een relatie hebben? Het signaal is duidelijk: hun leven is voltooid, vanaf hier gaat het verder in absolute perfectie.

#3. Je gaat meteen trouwen
Oké, niet alle films stoppen bij de eerste zoen, sommige gaan verder tot de trouwerij. Die vindt meestal plaats als bruid en bruidegom 16 tot 21 zijn (superrealistisch) en of course zien we daarna nooit dat ze knallende ruzie krijgen en na zeven jaar weer scheiden, want in de film is liefde voor eeuwig.

#4. Jongens vechten (letterlijk) om je
Als hij niet minimaal één keer in een restaurant heeft gevochten met een andere boy om jou te verdedigen, moet je hem of course meteen dumpen, want in de film vechten jongens altijd voor hun meisje.

Lees ook: Wie is de hotste zomerhunk van 2016?

#5. Hij komt je redden
Oh, en dat vechten doet hij of course omdat jij je in een ellendige situatie hebt gemanoeuvreerd waar hij jou uit moet redden, want dat kun je echt niet alleen.

#6. Girls vallen altijd op boys
Girls zijn trouwens ook altijd verliefd op boys, nooit op andere girls. Dat verkoopt niet goed genoeg volgens Hollywood. Tja…

#7. De suffe boy is altijd leuker dan de superknappe
Loop jij die ene nerdy jongen ook meteen voorbij op school? Dan kun je daar maar beter meteen mee stoppen, want hij is veel leuker dan de hunk van de school. Nou oké, hier zou Hollywood een puntje kunnen hebben. Uiterlijk zegt niet alles.

#8. Dates zijn altijd megabijzonder
Of course gaan ze in de film nooit gewoon naar de bios, maar moet er minimaal op een vintage scooter naar het strand worden gereden om daar samen naar een sterrenregen te kijken. Hoe romantisch…

Doe ook de test: Ben jij een versierder?

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Wat is jouw favo romantische comedy?

  •  

4Reacties

 • preciousxschulf Sun 7 Aug '16 18:28

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  Nou het is geen comedy maar als ik zou moeten kiezen dan is het de film Twilight

  Dit is niet ok!

 • Rawrdinosaur Mon 8 Aug '16 01:09

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  Everyone of them! Maar het is wel allemaal fictie, helaas...

  Dit is niet ok!

 • MeisjeAnoniemx Mon 8 Aug '16 15:56

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  Friends with Benifits hahaha

  Dit is niet ok!

 • yaantje lani Wed 24 Aug '16 13:42

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  twilight ookal is dat niet echt een komedie

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!