Dinsdagavond serie-avond: Glee & New Girl

Glee seizoen 3 gaat beginnen! Can't wait!

06-12-2011 - Aaah! Hebben jullie Glee ook zo gemist de afgelopen tijd? Dan hebben we goed nieuws: vanavond begint Glee ein-de-lijk weer! En er komt direct na Glee een superhilarische nieuwe serie: New Girl.


Glee

Al 44 aflevering lang (als je niets gemist hebt van seizoen 1 en 2) kon je genieten van de belevenissen en zangkunsten van New Directions: de Gleeclub van McKinley High. In seizoen 3 maken ze weer van alles mee. Sue Sylvester ligt weer dwars. Mike krijgt problemen door zijn afkomst, Santana weet nog steeds niet of ze nou op jongens of meisjes valt en zouden Finn en Rachel een vervolg krijgen?

Glee, vanaf vanavond iedere dinsdag van 20.30 tot 21.25 op RTL 5.

New Girl

Jess (Zooey Deschanel) betrapt haar vriend met een ander. Geen twijfel mogelijk: ze dumpt hem meteen. Dat betekent wel dat ze met spoed opzoek moet naar een nieuw huis. Ze komt terecht in de mannenflat van Nick, Schmidt en Winston. Dat levert natuurlijk hilarische momenten op. Sowieso is Jess soms een beetje gek, op een grappige manier, maar hoe reageren de mannen als Jess zwelgend in liefdesverdriet voor de twintigste keer Dirty Dancing kijkt? Voor Jess is het ook niet altijd makkelijk om zich staande te houden tussen de mannen. Check het vanavond.

New Girl, vanavond een dubbele aflevering tussen 21.25 en 22.20 om even in te komen. Vanaf volgende week iedere week tussen 21.25 en 21.55 op RTL 5.

Bron: 20th Century Fox

Tell us what you think

Welke serie ga jij volgen?

    •  
    •  
    •  
    •  

21Reacties

Inloggen

of log in via: