Girlz! @ Bloglovin’

Girlz! @ Bloglovin’

19-11-2012 - Check jij elke dag tien verschillende blogs, van beauty tot fashion? Dan is Bloglovin’ zeker iets voor jou! Je ziet meteen wanneer jouw favoriete blog een nieuw artikel heeft gepost, en alle blogs die je volgt staan in een makkelijk overzichtje. Je kunt Girlz! nu ook volgen! Ben jij al te vinden op Bloglovin’?


Updates
’s Middags na de les duik je meteen achter je computer om de nieuwste artikelen te lezen op allerlei blogs. Maar om telkens alle websites apart in te tikken en te checken voor updates, dat moet toch veel makkelijker kunnen!

Met Bloglovin’ hoef je nooit meer op F5 te drukken om als eerste de blogupdates te lezen. Dit online programmaatje verzamelt alle updates van de websites die jij volgt onder elkaar. Je ziet ‘t meteen als je een artikel van Girlz! nog niet hebt gelezen.

Followen
Als je je eenmaal hebt aangemeld, kun je blogs ‘followen’. Dan komen ze automatisch in jouw update-overzicht te staan. Stukken sneller als alle websites apart bezoeken! En ben je op school of bij je BFF thuis en wil je even een blog checken, maar weet je den naam niet meer? Zo heb je altijd jouw favoriete blogs bij de hand!

Wil je een artikel later nog een keertje teruglezen, of die How To echt nog een keer maken maar heb je nu geen tijd? In Bloglovin’ kun je ‘m meteen ‘liken’, en dan komt ie bij je Liked posts te staan.

Girlz! kun je ook volgen op Bloglovin’. Klik op onderstaande button!

Follow on Bloglovin

Tell us what you think

Zit jij al op bloglovin?

    •  
    •  
    •  

16Reacties

Inloggen

of log in via: