Zonnebrillen voor elk gezichtstype

Zonnebrillen voor elk gezichtstype

22-06-2013 - Als je op vakantie gaat mag er een ding niet ontbreken in je tas: Een hippe zonnebril! Ben je die van jou vorig jaar op vakantie kwijtgeraakt, is je broertje erop gaan zitten of ben je gewoon toe aan een nieuw exemplaar? Wij zochten voor jou uit welk model het beste bij jouw gezicht past.


 

 

 

Rond
Als je een rond gezicht hebt, is het het mooist om een hoekige zonnebril te dragen. Bijvoorbeeld een vierkante of rechthoekige. Een goed model voor jouw gezicht is bijvoorbeeld de Wayfarer.

New Look Asos

Vierkant
Wanneer je een vierkant gezicht hebt, is een bril met ronde glazen voor jou de beste keus. Deze brillen maken je gezicht wat zachter en minder hoekig.

wit glitter

Hartvormig
Is je gezicht van boven breed en bij je kin smal? Dan heb je een hartvormig gezicht. Voor jouw gezicht is het mooi om een zonnebril te nemen in dezelfde vorm als je gezicht. Een vlindermodel-zonnebril bijvoorbeeld.
hema wit

Ovaal
Lucky you! Als je een ovaal gezicht hebt, staan veel verschillende modellen mooi. Grote brillen staan jou wel mooier dan kleine. De Aviator is helemaal jouw bril.


roze mango

Bron: pinterest

Tell us what you think

Welke vorm heeft jouw gezicht?

    •  
    •  
    •  
    •  
    •  

40Reacties

Inloggen

of log in via: