10 zomerse boeken

10 zomerse boeken

31-07-2014 - De zomervakantie is al een tijdje aan de gang en het wordt weer eens tijd om een paar boeken te verslinden. Of je nou languit op het strand ligt of lekker met een koud drankje in de tuin zit, een goed boek is altijd een aanrader. Wij hebben tien zomerse boeken voor je op een rijtje gezet!


 

 

 

Zomerliefde
Vier vriendinnen en drie vrienden die allemaal binnenkort achttien jaar worden. Iedereen plaagt Sarah en noemen haar preuts, maar ze wacht gewoon op de ware. Wanneer zij tijdens haar zomervakantie op vakantie gaat, ontmoet ze Joe en is ze meteen verliefd. Helaas is Joe niet zo into haar. Komt het goed, of is Sarah just een zomerliefde voor hem? Zomerliefde van Ali Cronin is te koop voor €10,00.

 

 

At Summer’s End
Het leven van de vijftienjarige Lynn verandert compleet met de komst van de zomer. Haar vader besluit te verhuizen naar een huis aan zee, en hierdoor moet ze haar moeder en haar vertrouwde leven achterlaten. Lynn krijgt ineens ook gezelschap van haar stiefmoeder, twee stiefbroers en een zus. Ze kan het goed vinden met de jongere Leigh en Robin, maar haar achttienjarige stiefbroer Brandon is heel afstandelijk. Wanneer Lynn voor het eerst verliefd wordt, lijkt haar leven een stuk kleurrijker dan voorheen. Maar na een tijdje gebeuren er dramatische dingen waardoor Lynn zich steeds moet terugtrekken. At Summer’s End van Kim de Bruin is te koop voor €7,50.

 

Mijn Reis Met Jake
Amy is zeventien en staat op het punt om te verhuizen van het westen naar het oosten van Amerika. Drie maanden geleden is haar vader overleden door een ongeluk en daarom wil de moeder van Amy dat ze met de auto naar Connecticut komt. Maar na het ongeluk vindt Amy het moeilijk om in een auto te stappen. Haar moeder besluit de zoon van een kennis te regelen als reisgenoot. Amy ziet daar enorm tegenop, maar na een tijdje wordt de band tussen Amy en Jake alleen maar groter. Mijn Reis Met Jake van Morgan Matson is te koop voor €12,50.

 

Hou Me Vast
Fabienne is verliefd op haar beste vriend Niels, maar dat zal ze nooit toegeven. Wanneer ze voor het eerst op vakantie gaat met haar twee vriendinnen Noor en Marijn, verheugt ze zich op de geweldige dagen en leuke avonden uit. Maar dan blijkt dat Noor iets heeft verteld aan Niels, en dat verandert een hoop. Hou Me Vast van Daniëlle Bakhuis is te koop voor €13,95.

 

 

 

Ciao Ally – Crush On You
De zomer is in zicht en de twee beste vriendinnen Ally en Lara maken zich klaar voor het schoolbal. Elk jaar aan het begin van de zomer dagen ze elkaar uit. Voor de zomer moet ‘het’ de eerste keer gebeurd zijn. Voordat haar schoolbal begint, vertrekken Ally en haar moeder onverwachts naar het Zuiden. Ze nemen niks mee; geen mobieltje, geen laptop en geen koffers. Uiteindelijk eindigen ze in Italië op het idyllische eiland Ischia. Ally begrijpt er helemaal niks van, maar zodra ze de knappe hunk Rocco ontmoet, vergeet ze haar heimwee. Rocco is één al romantiek. Misschien wint ze met hem wel de uitdaging. Ciao Ally van Leen Vandereyken is te koop voor €12,99.

 

Schaduw Van De Tijd
Na haar eerste jaar van de middelbare school is Hannah helemaal klaar voor een rustige zomer. Ze gaat samen met haar broer Ben naar Arizona, waar haar moeder een vakantiehuisje heeft. Ze ontmoet een oude jeugdvriend Josh. Hij is totaal veranderd en Hannah voelt nu meer voor hem dan alleen vriendschap. Na een paar dagen begint ze vreselijke nachtmerries te krijgen over griezelige schimmen die haar achtervolgen. De schaduwen komen steeds dichterbij en waarom komt Josh steeds in haar dromen voor? Schaduw Van De Tijd van Jen Minkman is te koop voor €21,95.

 

Alleen Met Z’n Tweeën
Tijden hun vakantie op de Seychellen wordt Daan smoorverliefd op Sabine. Op een dag huren hun vaders een bootje en gaan ze duiken bij een koraaleilandje. Daan en Sabine gaan allebei mee. Nadat de mannen al een tijdje onder water zijn, raakt de boot op drift. Na een angstige nacht stranden Daan en Sabine op een onbewoond eiland. Daan is helemaal in de wolken omdat hij alleen met Sabine is. Toch verloopt alles anders dan hij gehoopt had. Alleen Met Z’n Tweeën van Joop Vlasman is te koop voor €14,95.

 

Hasta La Vista!
Het is eindelijk zomer en de zestienjarige Milla kan niet wachten totdat ze met haar vriendinnen op vakantie kan gaan, maar haar ouders vinden haar nog te jong. Ze moet persé mee met haar ouders op vakantie naar een suf hotel in Spanje, maar gelukkig mag haar beste vriendin Claire mee. Helaas vervelen ze zich beiden, totdat ze de negentienjarige Max leren kennen, een echte party animal. Op een avond gaan de girls stiekem mee met de spannende Max. De volgende ochtend gebeurt er iets vreselijks met Claire. En dan merkt Milla dat Max en zijn vrienden nergens te bekennen zijn… Hasta La Vista van Judith Visser is te koop voor €16,95.

Saint Tropez
Deze zomer zijn Devon, Summer, Livia en Casey te vinden in Saint Tropez: dé plek in Europa waar de rijke mensen ‘s zomers genieten van zon, zee, strand en hippe party’s. De meiden hebben allemaal een verschillende achtergrond, maar door de opnames van een film komen de levens van deze vier girls bij elkaar. Saint Tropez van Melissa de la Cruz is te koop voor €14,95.

 

 

13 Enveloppen & 1 Rugzak
Wanneer de zeventienjarig Ginny van haar onlangs overleden tante dertien enveloppen ontvangt en geld voor een vliegticket naar Londen, weet ze dat er iets spannends haar te wachten staat. Wat ze niet weet, is dat deze reis haar leven helemaal zal veranderen. Door de regels die haar tante heeft opgesteld, belandt ze in één groot avontuur. 13 Enveloppen & 1 Rugzak van Maureen Johnson is te koop voor €8,-.

 


Lees ook: Leuke boeken voor op vakantie

Tell us what you think

Welk boek zou jij graag willen lezen?

  •  

12Reacties

 • MirjamxlovexBeauty Thu 31 Jul '14 11:04

  Reactie: Ik wil het liefst lezen…
  Reageer!
  Hasta La Vista! en Zomerliefde

  Dit is niet ok!

 • Maurie Thu 31 Jul '14 11:45

  Reactie: Ik wil het liefst lezen…
  Reageer!
  "Hasta la vista" en "Schaduw van de tijd"

  Dit is niet ok!

 • XOXOGirl Thu 31 Jul '14 14:45

  Reactie: Ik wil het liefst lezen…
  Reageer!
  Schaduw van de tijd, hasta la vista, 13 enveloppen en 1 ruzak en ciao ally lijkt me opzich ook wel leuk

  Dit is niet ok!

 • martchiko Thu 31 Jul '14 15:39

  Reactie: Ik wil het liefst lezen…
  Reageer!
  Alleen met z'n tweeën heb ik al gelezen, echt goed boek!

  Dit is niet ok!

 • ILoveJustinBieber. Thu 31 Jul '14 16:52

  Reactie: Ik wil het liefst lezen…
  Reageer!
  Hasta la vista

  Dit is niet ok!

 • Danique :) Thu 31 Jul '14 17:14

  Reactie: Ik wil het liefst lezen…
  Reageer!
  Hou me vast, mijn reis met jake, 13 enveloppen 1 rugzak, alleen met zn 2e en schaduw van de tijd

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 1 Aug '14 10:02

  Reactie: Ik wil het liefst lezen…
  Reageer!
  Ik ben Mijn reis met Jake aan het lezen echt een aanrader maar wel heel dik

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 1 Aug '14 10:04

  Reactie: Ik wil het liefst lezen…
  Reageer!
  Mijn reis met Jake ben ik aan het lezen. Echt een aanrader, maar wel heel dik!

  Dit is niet ok!

 • MysteryModel Sat 2 Aug '14 14:42

  Reactie: Ik wil het liefst lezen…
  Reageer!
 • Coolusernamedude Sat 2 Aug '14 19:20

  Reactie: Ik wil het liefst lezen…
  Reageer!
  THE FAULT IN OUR STARS!!! Maar die staat er niet bij :-(

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 5 Aug '14 17:07

  Reactie: Ik wil het liefst lezen…
  Reageer!
  fault in our stars maar die staat er niet bij hahaha

  Dit is niet ok!

 • Birdy <3 Fri 15 Aug '14 11:42

  Reactie: Ik wil het liefst lezen…
  Reageer!
  At Summer’s End lijkt me een geweldig boek maar Alleen Met Z’n Tweeën ook

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: