9 tekenen dat hij niet de ware is

9 tekenen dat hij niet de ware is

14-04-2016 - Hij is de hunk van de school en je bent he-le-maal verliefd, maar misschien past hij toch niet zo goed bij je als jij denkt. Zodra hij één van deze dingen gaat doen, is er maar één oplossing: rennen!


#1. Hij pusht je
Jij wilt het bij zoenen houden, maar hij weet je wel even te vertellen dat-ie dan bij je weggaat, omdat je alleen door seks laat zien hoeveel je van hem houdt? Uh… watte? Boys die zoiets zeggen kun je inderdaad maar beter laten gaan. 
 
#2. Hij heeft nooit tijd voor je
Afspreken, morgen? Nee, oeh, dat gaat niet lukken, dan moet-ie al naar voetbaltraining. En overmorgen heeft hij afgesproken met zijn vrienden en de dag daarna moet hij echt even zijn oma gedag gaan zeggen. Nee, daar kan hij he-le-maal niets aan veranderen. Right. 
 
#3. Hij weet niet wie je bent
Je maakt elke dag een praatje als je hem tegenkomt in de kantine, maar als je hem ziet in de stad, loopt hij je straal voorbij. Pijnlijk, maar duidelijk, deze boy is niet jouw ware.

Lees ook: Sommige boys kun je maar beter niet daten
 
#4. Hij luistert niet naar je
Hij haakt niet alleen af als jij voor de 96e keer begint over dat nieuwe paar sneakers (want geef toe, daar is misschien ook niet zo veel aan), maar luistert eigenlijk nooit naar je. Na vier maanden weet-ie nog steeds niet hoe je hond heet of wat je hobby’s zijn, al vertel je hem dat nog zo vaak. Nope, he’s just not into you.
 
#5. Hij doet geen moeite voor je
Hij wil best met je afspreken, hoor. Als jij dan maar wel naar hem toe komt, wat te eten meeneemt en het niet erg vindt dat hij gewoon doorgaat met gamen. En oh, zijn vrienden zijn er ook, maar dat is best gezellig toch? Voor een keertje is dat inderdaad best leuk, maar een boy die jou altijd als enige moeite laat doen voor jullie ‘relatie’ is waarschijnlijk niet zo heel erg verliefd.
 
#6. Hij zet je voor gek
Jij had al je moed bij elkaar geraapt om hem te vertellen dat je hem hartstikke leuk vindt, maar een pauze later zie je hem een imitatie doen die verdacht veel op jou lijkt. Au! Een boy die jou voor gek zet, is niet cool en helemaal niet de ware.

Lees ook: Justin Bieber... What do you mean?
 
#7. Hij is verslaafd
Het ziet er heel cool uit, zo’n boy die lekker noncha tegen het fietsenhok hangt met een joint in zijn handen. En als-ie dan ook nog eens jou het allerleukste meisje van de school vindt, voel je je vast even gevleid. Als je verstandig bent, stopt het daar. Boys die op school blowen, zijn namelijk vaak een stuk verslaafder dan ze willen toegeven en een vriend die aan de drugs is… dat is echt niet fijn!
 
#8. Hij gaat vreemd
Need we say more? Misschien laat hij het achteraf heel mooi klinken met excuses als ‘ik was dronken, ik wist niet wat ik deed’, maar vreemdgaan is nooit oké. Als je lover dat doet, is jullie relatie waarschijnlijk toch niet zo goed als je dacht.
 
#9. Hij wordt bang als je het over een relatie hebt
Over relaties gesproken… ziet jouw lover ineens verdacht groen als jij hem voorstelt als je vriend? Dat is logisch als je het na date één al doet, maar na een paar maanden moet je jezelf toch afvragen of hij je dan wel echt leuk vindt.

Lees ook: Help! Mijn vriendin heeft verkering met mijn broer

Inloggen

of log in via: