Wat je altijd al wilde weten...

Wat je altijd al wilde weten...

18-08-2014 - Het zijn niet echt onderwerpen waarover je praat met je vriendje, maar het zijn wel dingen die je als meisje graag zou willen weten. Tien feiten en weetjes over zijn penis.


1. Volgens condoomfabrikanten heeft slechts 6% van alle mannen extra large condooms nodig. Dat betekent dat 94% niet boven de middelmaat uit komt.

2. Eén op de 6 mannen is besneden. Dat zijn er meer dan alleen de mannen die het om geloofsredenen doen...

3. Er bestaat geen verband tussen de maat van de schoenen, handen, neus en penis.

4. De gemiddelde lengte van een stijve penis is 14,3 centimeter. De gemiddelde omtrek is 12 centimeter.

5. Als een man te veel alcohol drinkt, duurt het langer om een erectie te krijgen en kost het hem meer moeite om hem stijf te houden. Na 3,5 drankjes merk je al verschil.

6. Ook de groei van de penis stopt na de puberteit. Als een jongen een jaar of 20 is, zal hij het moeten doen met wat hij heeft.

7. Use it or lose it is een uitspraak die echt opgaat voor jongens. Hoe minder een penis wordt gebruikt, hoe minder hij ook zal presteren.  

8. Blauwe ballen bestaan echt. En ja, een orgasme helpt dan om de spanning weg te nemen. Maar dat geldt ook voor een hete douche!

9. Als hij het heel koud heeft, krimpt zijn penis echt. Soms blijft er maar 2 centimeter over.

10. Gemiddeld loost een jongen tussen de 0,1 en 10 milliliter sperma als hij klaarkomt. Ter vergelijking: een gemiddeld borrelglaasje heeft een inhoud van 50 milliliter.

Lees ook: Feiten & fabels over seks

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Wist jij alles al?

    •  
    •  

32Reacties

Inloggen

of log in via: