Help! Mijn vriendje doet gemeen tegen mij

Help! Mijn vriendje doet gemeen tegen mij

23-11-2014 - Elke girl heeft wel eens een keer ruzie met haar vriendje en soms floept er dan ook een gemene opmerking uit. Heel normaal, maar wat nou als je vriendje continu gemene dingen tegen je zegt? En hij biedt niet eens z’n excuses hiervoor aan… Check hier hoe om te gaan met de situatie.


1. Laat hem weten dat hij niet goed bezig is
Wanneer je vriendje weer eens iets gemeens tegen je zegt of doet, moet je hem direct laten weten dat dit niet oké is. Zeg hem dat je het heel grof vond en dat hij ermee moet stoppen. Als het goed is zal hij dat direct voor je doen. Durf je niks te zeggen, omdat je bang bent dat hij nog bozer wordt? Geef toch je grenzen aan, want uiteindelijk ben jij degene die ermee zit. En hij maakt het echt niet meteen uit als hij boos wordt.

2. Praat met hem zodra hij kalm is
Wanneer je vriendje rustig is geworden, kan je een serieus gesprek met hem beginnen. Vertel hem wat je dwarszit en hoe je je erover voelt. Wees volwassen en blijf rustig wanneer je de issue bespreekt, zodat hij ook kalm blijft.

3. Doe niet gemeen terug
Als hij iets gemeens tegen je zegt, zeg dan niet meteen iets gemeens terug. En wanneer hij je negeert, negeer hem dan ook niet. Dit zal de ruzie alleen maar verergeren… Wees de meest wijze van de twee!  

4. Wees eerlijk naar jezelf
Ga na of je vriendje niet té gemeen is. Doet hij je regelmatig pijn en praat je er met niemand over omdat je niet wilt dat ze negatief over hem praten? Lieg jezelf niet voor en maak de dingen niet mooier dan ze zijn. Als hij telkens gemeen doet, is daar geen goede reden voor…

5. Praat met iemand over de situatie
Wees eerlijk over de situatie en bespreek het met je BFF. Probeer je vriendje niet te verdedigen, maar gewoon te zeggen waar het op staat. Je kunt zo advies krijgen van iemand die om je geeft en erover nadenken. Soms kan iemand anders veel beter inzicht hebben op de situatie dan jijzelf. Je kunt altijd nog besluiten om te negeren wat je moeder of BFF heeft gezegd!

6. Weet dat je het niet hoeft te pikken
Je hoeft niet met iemand te daten die gemeen tegen je doet! Als hij één keer een grove opmerking maakte, maar erna zijn excuses aanbood is dat oké. Iedereen wordt wel eens boos en dan zeggen we allemaal wel eens dingen die we niet menen… Maar als hij dit telkens doet, is het niet oké. Zelfs als je hem écht leuk. Je verdient iemand die om je geeft en je met respect behandelt!

7. Neem een pauze
Als hij niet stopt met zijn gedrag, is het goed om even een pauze te nemen. Vermijd hem in deze tijd, zodat hij kan nadenken over zijn fouten. Hij heeft misschien tijd nodig om in te zien dat het slecht was wat hij deed. En bovendien krijg jij zo ook de ruimte om na te denken over wat je wilt.

8. Beëindig de relatie
Als een break nemen niet helpt of de dingen alleen maar erger worden, is het het beste om het uit te maken. Je verdient iemand die je met respect behandelt en blijkbaar kan hij dit niet voor je doen.  

Lees ook: Wanneer maak je het uit?

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Doet jouw vriendje wel eens gemeen tegen je?

  •  
  •  
  •  

14Reacties

 • Sanneeee Sun 23 Nov '14 10:43

  Reactie: Nee, nooit!
  Reageer!
  kheb nog nooit een vriendje gehad..

  Dit is niet ok!

 • XOXOGirl Sun 23 Nov '14 11:25

  Reactie: Nee, nooit!
  Reageer!
  Als we ruzie hebben scheld hij me niet uit dat zou ik ook never nooit pikken

  Dit is niet ok!

 • miriam.wassink.3 Sun 23 Nov '14 12:00

  Reactie: Nee, nooit!
  Reageer!
  we zijn heel gelukkig

  Dit is niet ok!

 • Juultje_loves_fashion Sun 23 Nov '14 12:08

  Reactie: Héél soms als we ruzie hebben
  Reageer!
  Toen k met me ex had was hij heel lief totdat het tussen ons uitging was hij heel gemeen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 23 Nov '14 14:22

  Reactie: Nee, nooit!
  Reageer!
  Ik heb een lieve vriendje

  Dit is niet ok!

 • lovelygirl <3 Sun 23 Nov '14 16:53

  Reactie: Nee, nooit!
  Reageer!
  Ik heb nog geen vriendje

  Dit is niet ok!

 • ILoveJustinBieber. Sun 23 Nov '14 18:07

  Reactie: Nee, nooit!
  Reageer!
  ik heb ook nog nooit een vriendje gehad

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sun 23 Nov '14 18:55

  Reactie: Nee, nooit!
  Reageer!
  ik heb nooit een vriendje gehad

  Dit is niet ok!

 • Danique :) Mon 24 Nov '14 18:27

  Reactie: Nee, nooit!
  Reageer!
  heb geen vriendje

  Dit is niet ok!

 • GirlWithABow Wed 26 Nov '14 19:55

  Reactie: Nee, nooit!
  Reageer!
  want die heb ik niet !!! hehehe forever alone

  Dit is niet ok!

 • ariana_grande_lover Tue 2 Dec '14 17:09

  Reactie: Ja, heel vaak...
  Reageer!
  hij negeert me de hele tijd en dan op app zeuren dat we elkaar te weinig zien...

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 7 Dec '14 20:09

  Reactie: Ja, heel vaak...
  Reageer!
  Hoe kan ik bedanken Doctor Atete voor mijn tranen dat hij vegen? Hoe weet ik waardeer hem voor de geweldige hulp die hij te maken met mij? Mijn medeburger ik wil dat jullie allemaal weten dat Doctor Atete is prachtig en hij is een God voor de mens soort. Ik heb het uitgemaakt met mijn man en elke keer dat ik belde hem om hem te smeken om me alles vergeven dat hij eenvoudig zegt is dat het over was tussen ons, alle hoop op het krijgen van hem terug was verloren, totdat toen mijn vriend vertelde me over Doctor Atete een spell caster dat heeft haar geholpen voordat ik dus besloten om contact Doctor Atete voor hulp en nadat hij wierp de spell mijn man belde me te zeggen dat hij spijt van wat er gebeurd tussen ons was en ik ben erg blij om te zeggen dat we reconciles.Are je emotioneel of financieel beneden dan contact Doctor Atete via e-mail: doctoratetespelltemple@hotmail.com of website: http://drzazazworldofpowerfulspellwebscom.webs.com

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 27 Feb '16 22:05

  Reactie: Ja, heel vaak...
  Reageer!
  Als hy zijn zin niet krijgt of ik doe iets verkeerd dan begint hy my uit teschelden soms myn hart breekt daar egt van da ik niet weet wa ik moe doen hy heeft de laatste tijd amper aandacht aan my en ik wil niet weg gaan by hem wat we nog voor hebben ruzie in de auto hy is 19 en ik 16 dan begint hy sneller te rijden en jaa da ik denk anders moeten we gwn dood

  Dit is niet ok!

 • fb_101454020348476 Sat 3 Dec '16 11:48

  Reactie: Ja, heel vaak...
  Reageer!
  Ik ben meer dan blij met het hebben van mijn familie weer terug na 5 jaar van gebroken huis. Ik heb gebladerde met mijn man al jaren met pijn, verdriet en schande, hoeft hij niet de zorg over onze kinderen en ik, liever dan hij buiten zijn eigen huis en dit echt brak ons ​​huis. Ik ging naar plaatsen op zoek naar hulp, maar het probleem nog steeds tot en met 2 dagen geleden i over getuigenissen van hoe Doctor Ororo heeft bijgedragen aan mensen kwamen dus ik contact met hem en hij verzekeren me dat hij mijn probleem op te lossen met zijn ban en ik zal zien resulteren binnen 12 tot 16 uur. Ik volgde zijn instructie, gebeden en vertrouwde hem en vandaag mijn huis is zo rustig als hoe ik wil dat het is. Doctor Ororo is echt en ik maakte een gelofte om de wereld te vertellen over hem en ik zal getuigen op het internet zo veel als ik kan hier is mijn nummer (+17726004686) tekst mij voor elke vraag. Is uw huis of huwelijk kapot? heb je vriend / vriendin je weggaat? Contact Doctor Ororo voor hulp via e-mail: (doctorororospelltemple@outlook.com) of website: (http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com) of via WhatsApp: (2348068784784)

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: