Help! Mijn crush is onbereikbaar

Help! Mijn crush is onbereikbaar

26-09-2015 - Niet alle leuke boys die rondlopen zijn potentieel dating materiaal. Sommige heren zijn ontzettend leuk, maar ook ontzettend onbereikbaar. Een beetje dagdromen over die celeb of het vriendje van je BFF is niet verkeerd, maar wat doe je als je echt verliefd wordt?


Situatie 1: de docent
Sinds je een nieuwe wiskundeleraar hebt, ben jij een voorbeeldleerling in zijn klas. Elke les zit je vooraan. Priemgetallen en de stelling van Pythagoras waren nog nooit zo interessant en in het weekend zit je met liefde aan een extra opdracht naast je normale wiskundehuiswerk, want als je extra je best doet krijg je een schouderklopje en jij wilt die zachte warme hand maar wat graag over je schouder voelen glijden! Het enige probleem is de lerares Engels met wie hij in de pauzes en na school opvallend veel gezien wordt. Er zit maar één ding op; hem wegkapen bij haar zodat jij en meneer Pythagoras een gelukkig wiskundig leventje tegemoet gaan samen.

Do: Van dagdromen is nog nooit iemand gewond geraakt en als jij je door deze hevige crush cum laude door de havo heenslaat zul je niemand in je omgeving horen klagen. Lekker doorgaan met dat harde werken dus!

Don’t: Het is erg fijn dat je vlinders in je buik krijgt en dat je cijfers ongekende hoogtes bereiken, maar verlies je zelf niet in een verliefdheid op een docent. Hij kan nog zo’n lekker ding zijn en nog geen dertig jaar oud, maar het is verboden voor een leraar om iets met een leerling te beginnen. Daarbij is het zeker niet de bedoeling dat je hem en zijn vriendin uit elkaar gaat drijven, want hij gaat dus never nooit voor jou kiezen!

Lees ook: Mijn BFF en ik zijn verliefd op dezelfde jongen

Situatie 2: het vriendje van je beste vriendin
Je ziet een boy op school en OMG: het is precies jouw type. Maar helaas, ook dat van je vriendin en als ze een paar weken later haar nieuwe vriendje voorstelt, blijkt dat jouw mister Right te zijn. Au! Als je vriendin er naar vraagt zeg je dat je het hartstikke leuk vindt dat ze gelukkig is, maar eigenlijk heb je zelf nog stiekeme gevoelens voor de jongen die nu dus háár vriendje is.

Do: Als jij denkt dat je je gevoelens voor de lover van je vriendin opzij kan zetten moet je dat zeker doen. Bedenk wel dat je hem vaak gaat tegenkomen en dat alleen proberen dus niet goed genoeg is.

Don’t: Zeg niks tegen je vriendin over jouw verliefdheid! Het heeft geen zin om haar erop te wijzen dat jij hem eerst zag. Ruzie over een jongen maken is zo ongeveer het stomste wat je kan doen. Het gaat vanzelf wel weer een keer uit tussen die twee en het is een stuk moeilijker om een nieuwe vriendin te zoeken dan een andere leuke jongen waarvoor jij je charmes in de strijd kan gooien.

Lees ook: Help! Mijn vriendin heeft verkering met mijn broer

Situatie 3: de celeb
Vanaf het eerste moment dat ze de nieuwe hunk in jouw favoriete serie introduceerden ben jij getransformeerd in een stalker. Koste wat het kost zal je de boy van je dromen in real life gaan ontmoeten om hem met je charmes te veroveren. Je ziet al helemaal voor je: hij stapt als eerst uit de limousine. Samen lachen jullie naar de flitsende fotografen op weg naar wéér een feestje. Tot die tijd kus je elke avond zijn levensgrote poster boven je voordat je gaat slapen. Op de enorme teddybeer die je als kind hebt gekregen heb je zijn foto geplakt zodat het net is of je jouw hunk knuffelt als je met je beer in bed ligt.

Do: Je kunt blijven dromen over je favo hunk, mits je enigszins realistisch blijft en ook je ogen open houdt voor de boys om je heen. Je moet niet al je zinnen zetten op iemand die redelijk onbereikbaar is.

Don’t: Word geen stalker! Heb je echt zijn gezicht op je teddybeer geplakt dan is het misschien al te laat, maar pas dus wel op dat het niet nog verder gaat. Gooi jij je hele agenda om om elke avond voor de televisie te hangen, neem je alle afleveringen op om ze nog vijf keer terug te kijken, zoek je op internet op waar je hunk uithangt om vervolgens als een dolle desperado achter hem aan te rennen en is hij alles waar je nog over kan praten? Luister dan eens naar adviezen van mensen om je heen, ze hebben waarschijnlijk een goed punt als ze zeggen dat je doorgedraaid bent!

Lees ook: Help! Ik vind mijn BFF leuk

Situatie 4: de hunk uit de hogere klas
Nadat je met je BFF leuke jongens hebt gespot tijdens de grote pauze is er één niet meer uit je gedachten verdwenen. Die blonde krullen, het stoere loopje, het feit dat hij twee klassen hoger zit; het maakt hem allemaal zeer interessant. Inmiddels heb je zijn rooster achterhaald, ben je al een paar keer langs zijn huis gefietst én heb je een bezoekje gebracht aan zijn favoriete kroeg waar hij vaak met zijn buddies uithangt. Je doet van alles om zoveel mogelijk van je crush te zien. Je hebt hem zelfs als vriend toegevoegd op Hyves onder het mom ‘ken ik jou niet van school?’ en hebt al zijn foto’s uitgeprint en in je kamer gehangen. Toen tijdens een middagje shoppen, dat uitdraaide in het volgen van je droomvent, bleek dat hij al een vriendinnetje had stortte je wereld compleet in.

Do: Heb je echt contact met deze jongen, hou dat dan ook zo. Het is misschien als vrienden, maar je hebt in elk geval contact! Met dat meisje blijft hij toch niet altijd samen en tegen die tijd ken je hem wellicht goed genoeg om hem voor je te winnen! Geduld is een schone zaak...

Don’t: Ga niet lopen stoken tussen je vlam en zijn vriendinnetje. Daar maak je je niet geliefd mee en je schiet er ook niks mee op. Denk niet dat jij als winnares uit de strijd komt en met stoken je project kan veroveren! Hier geldt ook; hou je ogen open en zet niet alles op deze ene kerel.

Lees ook: Help! Ik heb ruzie met mijn BFF

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Heb jij wel eens een onbereikbare crush gehad?

  •  
  •  
  •  

12Reacties

 • MirjamxlovexBeauty Sat 26 Sep '15 10:47

  Reactie: Ja, het is niets geworden
  Reageer!
  ik ben nog totally in love maar hij ziet mij gewoon niet staan en vorig schooljaar zaten we nog bij elkaar in de klas en nu niet meer heeft iemand tips?

  Dit is niet ok!

 • Sanneeee Sat 26 Sep '15 11:42

  Reactie: Ja, het is niets geworden
  Reageer!
  Het is niet zo dat ik echt verliefd ben ofz, maar ik vind de boys van magcon wel ontzettend leuk

  Dit is niet ok!

 • A~ Sat 26 Sep '15 12:37

  Reactie: Nooit
  Reageer!
  Maarehh ff serieus, HYVES? hahaha

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 26 Sep '15 12:57

  Reactie: Ja, het is niets geworden
  Reageer!
  Ja ik heb een onbereikbare crush op dit moment. We kennen elkaar van vakantie en ik vond hem meteen leuk. Nu is de vakantie al een paar weken voorbij en we appen elkaar elke dag maar het stomste is we vinden elkaar heel erg leuk maar het kan nooit iets worden want hij woon in Gelderland en ik in Limburg dus de afstand is helaas te groot om een relatie te hebben.

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Sat 26 Sep '15 21:22

  Reactie: Nooit
  Reageer!
  Nee ben wel gek van mijn favoriete rapper, acteur en zange maar echt niet verliefd op ze ofzo. En k heb al een crush op een (bereikbare) jongen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 27 Sep '15 00:46

  Reactie: Ja, het is niets geworden
  Reageer!
 • Anonymous

  Anoniem Sun 27 Sep '15 12:41

  Reactie: Ja, het is niets geworden
  Reageer!
  meerdere keren zelfs, maarja, ze zijn gewoon te goed voor mij

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 27 Sep '15 14:13

  Reactie: Ja, het is niets geworden
  Reageer!
  hij is een anime karakter lmao hahah

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 29 Sep '15 19:14

  Reactie: Ja en nu hebben we toch iets!
  Reageer!
  Hij is 6/7 jaar ouder en het is niet dat we echt iets 'hebben'. Maar ik kon altijd al vet goed met hem praten maar ik dacht altijd dat hij zo'n jong meissie niet zou zien staan hahaha. Maar toch hebben we een paar weken geleden gezoend. Dus laat het los en het komt wel.

  Dit is niet ok!

 • fb_1665943630317333 Tue 29 Sep '15 19:35

  Reactie: Ja, het is niets geworden
  Reageer!
  er is wel een boyy die leuk is... tjaa niet dat ik echt een vriendje nodig heb op wil

  Dit is niet ok!

 • fb_1620367728228192 Sat 21 Nov '15 20:46

  Reactie: Ja, het is niets geworden
  Reageer!
  We hadden elkaars nummer niet

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 11 Mar '16 15:16

  Reactie: Ja, het is niets geworden
  Reageer!
  IK vind dus iemand die totally onbereikbaar is leuk. Naja hij is niet helemaal onbereikbaar, hij zit alleen een klas hoger. Maar ik kan hem nu echt niet meer uit mijn hoofd krijgen!! Heeft iemand tips om zijn aandacht te trekken ofzo (niet te stakkerig)

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: