Mijn broers vrienden zagen me bloot

Mijn broers vrienden zagen me bloot

15-08-2016 - Toen we een keer thuis waren ging ik douchen. Toen ik klaar was, bleek dat ik was vergeten mijn kleding mee te nemen naar de badkamer. Ik stapte dus de douche uit en liep in m'n blootje naar de huiskamer om m'n kleren te pakken.


Maar mijn broer en zijn vrienden waren op bezoek en een van zijn vrienden zag mij. Ik rende snel de badkamer in en deed een badlaken om. Toen ik beneden kwam wist iedereen het al, alleen zij dachten dat ik een onderbroek aan had. Alleen mijn broer en zijn twee vrienden weten het echte verhaal. Ik schaam me dood. Iedere keer als ik mijn broer zie, probeer ik hem te ontlopen zodat hij er niet over kan beginnen. Ook al is het lang geleden en misschien is hij het wel vergeten, maar het kan ook zijn dat hij het nog weet. Wat moet ik doen? Hebben jullie advies?

De vriend van jouw broer heeft heel even een glimp van jouw blote lijf gezien. Niet veel meer waarschijnlijk dan wanneer je in bikini of topless op het strand zou hebben gelegen. En hij heeft er daarna nooit meer iets over gezegd. En waarom zou hij ook? Zo interessant is het nou ook weer niet wat er is gebeurd. Maak je er niet te druk over. Grote kans dat hij het inderdaad al lang is vergeten. En zo niet, dan is het nog niet erg. Het wordt pas erg als jij er een drama van maakt. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Schimmelinfectie

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Mon 15 Aug '16 17:30

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  ik zou niks doen, hij weet toch wel hoe een meisje eruit ziet?

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 15 Aug '16 20:45

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zou er niet over beginnen en hem niet meer ontlopen want misschien praat hij er niet meer over en hopelijk kan je dit achter je laten

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 17 Aug '16 23:01

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  ik zou me echt schamen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 31 Aug '16 03:16

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  mij zou het niet boeien als zij daar een groot probleem van gaan maken dat is hun probleem maar boeit mij totaal niet en wat kunnen ze er tegen doen helemaal niks dus ja....

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 11 Nov '16 10:33

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  ik heb ook zoiets meegemaakt afgelopen zomer, ik dacht dat ik alleen thuis was, en kwam na het douchen bloot over de gang gelopen, en mijn broer (van 16) was op zn kamer en keek ook even mijn kant uit. Oeps.....klein schaam momentje, maar ja, nooit meer over gesproken.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: