Dikke heupen

Dikke heupen

16-09-2016 - Jullie moeten weten dat ik jullie echt te gek vind! Maar ik heb een probleem: ik vind dat ik echt hele dikke heupen heb. Ik heb vaak met een renschema gesport, maar dat hielp niet echt. Wat moet ik doen?


Brede heupen heb je of je hebt ze niet. Als je op je heupen voelt en er zit alleen maar bot, dan is daar niets aan te doen. Dan zijn het je heupen zelf die zo breed zijn. Alleen als je op je heupen een laagje vet voelt zitten, kunnen bepaalde oefeningen helpen. Hier zijn er een paar: ga op je zij liggen met je benen gestrekt. Til langzaam het bovenste been zo ver mogelijk omhoog, houd dit 5 seconden vol en laat je been daarna langzaam zakken. Doe dit tien keer met beide benen en herhaal de oefening drie keer. Nog eentje: ga op je zij liggen met een gestrekte arm onder je hoofd. Leg je benen in een rechte hoek vooruit. Adem diep in en til het bovenste been terwijl je uitademt naar boven. Doe dat 12 keer per been en herhaal de oefening drie keer. En dan nog eentje die je staand kunt doen: ga rechtop staan, houd je schouders recht en leun met je handen op de leuning van de bank of een meubel. Til nu één been zijwaarts omhoog. Doe dit twee keer en twaalf keer per been. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Striae

Tell us what you think

Sport jij wel eens om je lichaam beter in vorm te krijgen?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Fri 16 Sep '16 17:52

  Reactie: Nee, nooit
  Reageer!
  Mijn lichaam is al in vorm is het ook altijd geweest dus ik doe daar nie echt iets aan

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 16 Sep '16 18:04

  Reactie: Ja, supervaak
  Reageer!
  Meid, ik snap precies wat je bedoelt. Bewegen is belangrijk, maar niet genoeg. Het is belangrijk dat je ook je eetpatroon aanpast: gezond eten (niet minder gaan eten!) Je moet per maaltijd bedenken wat je normaal eet, en dan iets gezonds als vervanging daarvan (met dezelfde grootte) eten. Zoek maar op internet: gezonde alternatieven voor ongezond Succes!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 16 Sep '16 21:09

  Reactie: Soms
  Reageer!
  Hoelahoepen!! En het helpt echt. Je hebt speciale hoelahoeps en ze zijn goed voor meerdere dingen. Ik heb een van 2 kilo. Je moet het alleen wel echt opbouwen, je doet het niet zo 123.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 18 Sep '16 16:55

  Reactie: Ja, supervaak
  Reageer!
  omdat ik nogal stevig doe ik er alles om af te vallen

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: