Niet normaal dof

Niet normaal dof

20-09-2016 - Ik weet echt niet meer wat ik moet doen met mijn haar. Als ik het kam is het niet normaal dof en ik heb altijd heel dik haar. Het uitdunnen of in laagjes knippen helpt niet bij mij.


En ik heb geen idee welke shampoo goed bij mijn haar werkt. Ik doe het nu al bijna een halfjaar alleen maar in een knot. Ik weet het gewoon niet meer. Please help me!

Bij een goede kapper moet het lukken om een coupe te vinden die bij jouw dikke haar past. Veel mensen zouden superblij met jouw haartype zijn... Maar jij bent het niet, dat kan. Misschien is het verstandig om je haar op één lengte te houden waardoor het zwaarder naar beneden valt. Een kapper kan je daar het beste in adviseren. Daarnaast is het heel belangrijk om je haar goed te verzorgen. Met een elastiekje in een knot is geen goede oplossing. Je haar wordt daar namelijk heel breekbaar van en daardoor ziet het er dof uit. Je kunt het beter wassen met een rijke, voedende shampoo en daarna veel conditioner gebruiken. Daarvan wordt je haar gladder en glanzender. Laat je haar het liefst in de buitenlucht drogen, en gebruik geen hete föhn of stijltang, want daarvan wordt je haar ook sneller broos en dof. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Tips tegen droog en pluizig haar

Tell us what you think

Is jouw haar droog?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Tue 20 Sep '16 15:29

  Reactie: Ja, superirri
  Reageer!
  Ik gebruk nie ns stijltang of fouhn en maskers helpen ook nooit echt irri

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 20 Sep '16 15:48

  Reactie: Meestal is het wel prima
  Reageer!
  Ik heb ook dik haar maar ik spuiten altijd eerst water in mijn haar voordat ik het kam. Daarna doe ik er een anti-pluis crème in en wat mousse voor meer volume

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 20 Sep '16 16:32

  Reactie: Ja, superirri
  Reageer!
  Ik heb kort haar. Het liefst wil ik lang maar dan krijg ik niet meer goed in model omdat het super dik en dof is.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 20 Sep '16 19:55

  Reactie: Nee, het is juist snel vet
  Reageer!
 • Anonymous

  Anoniem Sat 24 Sep '16 20:56

  Reactie: Ja, superirri
  Reageer!
  Ik heb ook heel vaak dat mijn haar droog is, en heel pluizig. Ik heb ook vaak dat mijn puntjes helemaal gespleten zijn. Maar als ik bij de kapper ben geweest is alles weer goed.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: