Haar

Haar

06-10-2016 - Ik heb echt ontzettend veel haar op mijn armen en benen. Ik schaam me er heel erg voor. Daarom wil ik het heel graag weg hebben, maar ik ben bang om het te waxen.


Misschien zullen jullie zeggen dat iedereen gewoon haar heeft, maar bij mij is het gewoon niet normaal veel. Zelfs mijn moeder zegt het! Hebben jullie een oplossing hoe ik het het minst pijnlijkst kan weghalen?

Bij lange haartjes kan waxen inderdaad pijnlijk zijn. Bovendien moet je ook uitkijken met het waxen van haren op je armen, want het ziet er heel onnatuurlijk uit als je daar helemaal geen haren hebt. Op je armen kun je daarom de haartjes het beste laten zitten, ook al vind je ze niet mooi. Wat je eventueel wel kan doen, als het donkere haartjes zijn, is ze blonderen. Dan vallen ze minder op. De haartjes op je benen kun ook scheren in plaats van waxen. Dat is minder pijnlijk en dan zijn de haartjes ook weg. Scheren moet je wel vaker doen dan waxen, maar als de haren je storen, is het een prima oplossing. 

Lees ook:How to: Zo glad mogelijk scheren

 

Tell us what you think

Vind jij het eng om te scheren?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Fri 11 Nov '16 10:28

  Reactie: Nee
  Reageer!
  ik ben 13, heb geluk dat m'n haar heel lichtblond is, en op m'n benen groeit (nog) bijna niets... dus scheren van benen doe ik niet. (schaamhaar/okselhaar groeit wel, scheer ik wel, maar vind ik niet eng)

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: