Stiekem model worden

Stiekem model worden

10-10-2016 - Ik heb me laatst ingeschreven als model. Ik moest foto’s sturen en dat heb ik gedaan. Toen werd ik twee dagen later opgebeld dat ze me als model wilden hebben.


Maar het probleem is: ik heb het niet aan mijn ouders verteld en durf het niet te zeggen. Ik wil al van af mijn achtste model worden. Toen keek ik altijd naar America’s Next Top Model. Wat nu?

Waarom durf je het niet aan je ouders te vertellen? Het is toch leuk om te horen dat je dochter is uitgekozen om model te worden? En als je er serieus mee verder wilt, zul je het ze toch moeten vertellen. Zolang jij minderjarig bent, zullen zij toestemming moeten geven om jou als model te laten werken. En dat is maar goed ook, want zo weet je zeker dat je bij een betrouwbaar modellenbureau terechtkomt. Stiekem model worden gaat echt niet. Als je al vanaf je achtste model wilt worden, weten je ouders wel dat het jouw droom is die nu werkelijkheid wordt. Dat gunnen ze je heus wel, al is het misschien op de voorwaarde dat je school er niet onder zal lijden. Maar daar kunnen jullie samen afspraken over maken.

Lees ook: model worden

Tell us what you think

Heb jij grote geheimen voor je ouders?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Mon 10 Oct '16 15:09

  Reactie: Ik heb een groot geheim wat ik niet vertel aan mijn ouders.
  Reageer!
  Ja dat ik naar de dansacademie wil maar dat mag niet

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 15 Oct '16 13:01

  Reactie: Ik heb een paar geheimpjes voor mijn ouders
  Reageer!
  Eerlijk? ik heb dit jaar alleen nog maar onvoldoendes gehaald voor Duits..

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 22 Feb '17 21:47

  Reactie: Ik heb een groot geheim wat ik niet vertel aan mijn ouders.
  Reageer!
  Ik wil echt zeer zeer zeeeeerr graag model worden! En me moeder zegt altijd dat ik mooi ben en een echt model ben.. En me kapper zei vandaag nog dat ik mooie groene ogen en bruin haar heb. Maar ik weet zeker dat me zus/broer me dan zal uitlachen als ik het vraag aan me moeder... En ik weet niet waarom maar ik durf het gwn niet te vragen!

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!