Enorm veel wratten op mijn voeten

Enorm veel wratten op mijn voeten

27-11-2016 - Ik heb allerlei wratten op mijn voeten. Tussen mijn tenen, op mijn hak en zelfs op de bovenkant van mijn voeten. Mijn moeder heeft smetvrees, dus bij haar durf ik al helemaal aan te komen en de pedicure bel ik altijd stiekem af.


Wratten worden veroorzaakt door een virus. Ze zijn bijna altijd besmettelijk, dus het is inderdaad verstandig om zwembaden en gymzalen te vermijden. Meestal verdwijnen wratten vanzelf, maar dat kan best wel een jaar of twee duren. Als je helemaal niets doet, kan het ook zijn dat je jezelf telkens opnieuw besmet en dus last blijft houden. Je kunt naar je huisarts gaan om je wratten weg te laten halen. Als je, zoals jij, veel wratten hebt, is dat de beste optie. En smetvrees of niet, je zou dit gewoon tegen je moeder moeten kunnen zeggen. Als dat niet lukt, ga dan gewoon zelf naar de huisarts en vraag of hij je kan helpen.

Lees ook: Wratten en aftrekken

 

Tell us what you think

Heb jij wel eens last van wratten?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Wed 4 Jan '17 20:01

  Reactie: Heb wel eens een wrat gehad
  Reageer!
  Ik had een paar jaar geleden ook superveel wratten ol mijn voet, die zijn nu weg, ik heb er superlang laat van gehad, maar ik deed er niks aan, je kan naar de huisarts gaan en daar met stikstof je wratten laten 'verzorgen' hat doet jn het begin pijn , maar na een paar keer niet meer, dat helpt wel

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 26 Jan '17 21:43

  Reactie: Heb wel eens een wrat gehad
  Reageer!
  Ik heb ze ook wel eens gehad. Toen gaf mijn opa mij de tip om er elke dag melk van een paardenbloem op te smeren. Dat heb ik toen gedaan en binnen een paar weken waren ze weg. Een lang tijd tater kreeg ik er een paar nieuwe toen heb ik ook gemerkt dat dat niet bij alle wratten werkt, maar je kan het altijd proberen. Want als het werkt is het een goed kopen en makelijke oplossing.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!