Borsthaar

Borsthaar

11-09-2014 - Ik hoop dat jullie me kunnen helpen met mijn probleem. Ik ben een meisje van 15 jaar en heb een brandende vraag.


 Is het normaal dat er op je borsten, en dan vooral rond de tepels, zwarte haartjes groeien? Ik heb dat namelijk wel en die haartjes worden steeds langer. Of hebben veel vrouwen daar last van? Ik voel me er erg onzeker door. Is er een goede manier om die zwarte haartjes weg te krijgen? Op tv heb ik iets gezien, dat wrijft je haartjes eraf. Zou dat kunnen werken? Of is er een andere goede manier want ik wil ze zo graag weg hebben. Alvast bedankt!
Een 15-jarig meisje

Het kan inderdaad voorkomen dat er donkere haren rond de tepel groeien. Dat wil niet zeggen dat er iets mis is met je, sommige meisjes hebben daar nu eenmaal meer last van dan andere. Het zijn er meestal ook niet heel erg veel. Je kunt het beste gewoon een pincet pakken en de haartjes eruit trekken. Op die manier blijven ze ook het langst weg. Rond de tepels is de kans zelfs groot dat de haar, als je hem met wortel en al verwijdert, nooit meer terugkomt. Middeltjes als schuursponsjes, mesjes of ontharingscrème zijn niet geschikt voor de tere huid van de tepel. Bovendien verwijder je daarmee alleen het bovenste gedeelte van de haar en niet de wortel waardoor de haar blijft doorgroeien en nooit verdwijnt.

Tell us what you think

Heb jij veel haargroei?

    •  
    •  
    •  

11Reacties

Inloggen

of log in via: