Wijd haar

Wijd haar

18-02-2016 - Ik wilde het graag hebben over mijn haar. Dat staat altijd heel wijd en als ik er gel of haarlak in doe, wordt het helemaal vettig. In veel tijdschriften staat dat het bij de puberteit hoort, maar dat is alleen zo als het altijd vettig is.


Mijn haar is alleen vet als ik er iets in doe. Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn haar niet zo wijd gaat staan? Haartje

Gel en haarlak zijn prima om je haar in model te houden, maar als je het glad en glanzend wilt hebben, zijn het niet de geschikte producten. Begin eens met eens goede shampoo met vochtinbrengende, verzorgende bestanddelen. En gebruik daarna een goede conditioner. Je zult zien dat je haar dan vanzelf gladder wordt. Wil je het nog gladder? Probeer dan eens een stijltang. Als je die door je haar haalt, wordt het snel glad, zonder dat het vet wordt. 

Lees ook: 5 supersnelle tips tegen vet haar

Tell us what you think

Wat gebruik jij om je haar in model te houden?

  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sat 20 Feb '16 22:31

  Reactie: Ik gebruik...
  Reageer!
  eerst een shampoo. Dat laat ik even intrekken en was het er daarna weer uit. Dan gebruik ik een conditioner. Die laat ik er 2 à 3 minuten in zitten en spoel het er daarna eruit. Mijn haar is van zichzelf al redelijk krullend. Als ik het stijl wil hebben, gebruik ik tegenwoordig de föhn. Want mijn stijltang is kapot gegaan. Dan word het stijl en super zacht, zonder dat het vet wordt

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 25 Feb '16 00:12

  Reactie: Ik gebruik...
  Reageer!
  Haar olie

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: