Ik mis hem

Ik mis hem

12-04-2016 - Mijn vriendje woont in Amsterdam en ik in Hilversum. Ik zie of spreek hem bijna nooit. Hij heeft geen Instagram, Facebook, Twitter of al die dingen en ik heb zijn mobiele nummer ook niet. Ik mis hem heel erg. Het is pas een week geleden dat ik hem gezien heb, maar ik mis hem gewoon nu al. Hoe houd ik contact met hem?


Weet je zeker dat hij je vriendje is? Een jongen zonder Instagram, Facebook of Twitter is echt niet van deze tijd. En waarom heb je zijn mobiele nummer niet? Als hij echt ook verliefd op jou is, dan zou hij jou ook elke dag willen spreken of berichtjes willen sturen. Het klinkt niet leuk, maar als je hem maar één keer gezien hebt, zou het ook heel goed zo kunnen zijn dat hij jou heeft gebruikt en dat je nooit meer iets van hem hoort. Houd daar rekening mee, dan kan het alleen maar meevallen als je opeens wel iets van hem hoort. Maar wees dan nog steeds op je hoede. Sommige jongens nemen pas weer contact met je op als er geen andere meisjes voorhanden zijn. Laat je niet gebruiken! Hij moet ook zijn best doen voor jou! 

Lees ook: GIRLZ Talk - Vertellen over appen

 

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Tue 12 Apr '16 18:29

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Nou een jongen zonder social media kn gwn hoor, soms zou ik ook alles willen weg gooien omdat social media gwn een en al kut is. Alleen is het wel apart als hij ook al niet zn nummer geeft.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 13 Apr '16 13:50

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Het eerste wat ik geef als ik een vriendje heb, zijn mijn contactgegevens. Andersom is dat ook zo. Als je niet eens zijn nummer hebt, dan denk ik dat dit een 'fout vriendje' is. Dumpen en verder gaan. Er zijn genoeg leuke jongens!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 13 Apr '16 14:22

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Dat hij geen social media heeft kan gewoon maar als je zijn mobiel nummer niet heb en hij is je vriendje dan is dat echt heel vreemd dan is hij niet echt je vriendje!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 15 Apr '16 23:47

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  lange afstand gaat gewoon niet zonder social media>>> dumpen die handel. ik heb er verstand van HAHAH

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!