Wat wil hij?

Wat wil hij?

28-04-2016 - Ik ben op een jongen, S. Maar ik weet niet of hij op mij is. Iedereen zegt van wel, maar als ik hem vraag of hij me leuk vindt, zegt hij nee. Maar laatst schreef hij in het zand ‘I love you’ voor mij.


Als een jongen ‘I love you’ in het zand schrijft, dan mag je er wel van uit gaan dat hij verliefd is op jou. Anders had hij wel iets anders geschreven. Zijn naam bijvoorbeeld. Heb je niet iets teruggeschreven? Dat zou de perfecte manier zijn om te weten te komen of hij echt gevoelens voor jou heeft. Probeer anders eens hetzelfde voor hem te doen. Schrijf dezelfde tekst op een briefje of een plek waar je zeker weet dat hij het leest en kijk hoe hij reageert. Misschien is hij ook gewoon verlegen en wil hij eerst weten wat jouw gevoelens zijn voordat hij stappen durft te nemen. Laat hem dus weten dat jij hem zeker wel leuk vindt, dan is de kans groot dat hij toegeeft dat hij ook smoorverliefd op jou is. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Kermisboy

 

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Thu 28 Apr '16 15:01

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  zou gewoon een vriendin op hem afsturen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 28 Apr '16 15:46

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik heb ongeveer hetzelfde. Er is zo'n boy en we appen best vaak. Toen zei die een keer: ik hou van je, niet vergeten. Ik was echt van wtf, wat moet ik doen en door alle dingen die die zei ging ik hem helemaal leuk vinden enzo. Toen we een keer gingen afspreken met een groep vrienden ging die ineens aan mn been zitten, en niet dat het erg was ofzo, maar het is meer iets wat je boyfriend zou doen enzo. Dus ik dacht echt dat hij me leuk vond en iedereen zei dat ook tegen me. Toen besloot ik om het gewoon te vragen want het maakte me helemaal gek. Ik vroeg het, en hij zei nee, zo ben ik nou eenmaal. En sindsdien heeft hij me bijna niet meer geappt. Dusss, ik denk dat hij zich gewoon een beetje verveeld en jou gwn een leuk persoon vindt om mee te praten en dingen te doen etc. Succes tho! <3

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 28 Apr '16 16:31

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Hij is totally in love met jou! Laat het hem dat dus gewoon weten dat jij hem ook leuk vind

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 28 Apr '16 17:08

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zou zeggen dat ik op hem verliefd was btw cute verhaal

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!