Stokende vriendin

Stokende vriendin

14-06-2016 - Ik heb een heel leuk vriendje op wie ik mijn leven lang al verliefd ben en met wie ik eindelijk verkering heb. Hij heeft al een keer gevraagd of ik met hem naar de kermis wilde gaan, dus ik vond dat super en zei natuurlijk ja.


Dus we gingen naar de kermis en dat was heel gezellig. Ik heb een vriendin en het lijkt er op dat die stikjaloers is en zit te stoken tussen ons. Dat vind ik heel vervelend. Ook als ik met hem aan het praten ben, komt zij naar me toe en zegt: ‘Hey, leuke agenda’, of zo. En dan gaat ze met mijn vriendje praten. Maar ik weet niet wat ik tegen die vriendin moet zeggen, want ik wil onze vriendschap niet verpesten. Alsjeblieft, help me. Wat moet ik hier aan doen? Meisje in Love

Als je verliefd bent, kun je jezelf helemaal verliezen in de jongen van je dromen. Dan zie je eigenlijk niet goed wat er om je heen allemaal gebeurt. En dan kan het dus ook gebeuren dat je je vriendin, zonder dat je dat zelf in de gaten hebt, veel minder aandacht geeft dan ze daarvoor kreeg. En daar kunnen vriendinnen vaak niet goed tegen. Hoe moeilijk het misschien ook is, soms zul je ook tegen je vriendje moeten zeggen dat je nu even geen tijd voor hem hebt omdat je vriendin ook aandacht nodig heeft. En als je dat kunt opbrengen, probeer haar er dan bij te betrekken. Natuurlijk zijn er dingen die je alleen met je vriendje wilt doen, maar soms kan het ook geen kwaad om dingen samen te doen. Dan heeft je vriendin niet het gevoel dat ze buiten spel staat en kun jij toch je vriendje zien. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Afgepakt

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Tue 14 Jun '16 18:40

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zou naar de ware rede vragen waarom ze zo doet.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 14 Jun '16 19:52

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  zou er als ik jou was even met haar over hebben, en het probleem met haar oplossen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 16 Jun '16 22:51

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik zou met je vriendin gaan praten, over de situatie waar je nu in beland bent. Soms is het beter om er even over te gaan praten en vraag ook de reden waarom ze het doet.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: