Kwetsende vriend

Kwetsende vriend

30-06-2016 - Ik heb al twee jaar verkering met mijn vriend, maar de laatste tijd begin ik heel erg te twijfelen. Ik geef hem alles wat hij wil. In het begin ging het ook erg goed, maar de laatste tijd maakt hij opmerkingen tegen mij die erg kwetsend zijn.


Ik sta vaak op het punt om het uit te maken. Toch hou ik nog te veel van hem. Hij mag alles van mij, maar ik niet van hem. Ik kan bijvoorbeeld niet met mijn vriendinnen uit want dan moet hij mee. Er zit een heel groot leeftijdsverschil tussen ons. Er zijn de afgelopen maanden veel dingen gebeurd waardoor ik zo twijfel. Ik kan niet kiezen of ik het nu uit moet maken of niet. Ik weet het gewoon niet meer.

Wil je de lieve vrede bewaren en doorgaan met een jongen die jou regelmatig pijn doet of kies je voor jezelf? Hij mag alles, jij niet. Dat klopt niet. Maak hem dat maar eens duidelijk. En stel je eisen. Vertel hem dat je af en toe alleen met je vriendinnen uit wil, dat je een eigen leven hebt, dat je dingen wilt doen die jij leuk vindt. Laat hem merken dat hij daar niets tegen in te brengen heeft. Geef hem geen keuze. Als hij jou niet meer vrijheid geeft, kun jij niet meer met hem verder. Als hij echt van jou houdt, dan geeft hij je die ruimte. Anders moet je toch eens goed gaan nadenken of deze relatie nog wel zo prettig is.

Lees ook: Zo maak je het netjes uit

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Thu 30 Jun '16 17:14

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Het je vriend vertellen en als hij niet luistert of het hem niet boeit uitmaken

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 30 Jun '16 18:19

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zou het uitmaken rot vriendje

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 1 Aug '16 12:45

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Dat klinkt als een slecht vriendje! Een goed vriendje zegt geen gemene dingen tegen je en begrijpt dat je af en toe is met je vriendinnen alleen wilt afspreken. Als je toch enorm twijfelt, zou ik is goed met hem praten. Zeg hem dat je op het punt staat om het uit te maken tenzij dat hij inziet wat hij je aandoet. Leg het hem desnoods uit. Als zijn gedrag niet verbetert zou ik het uitmaken! Er zijn jongens die je veel beter behandelen!

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!