Ex-vriendje van vriendin

Ex-vriendje van vriendin

12-07-2016 - Ik heb echt een rotprobleem. Mijn vriendin had een vriendje en dat is net uitgegaan. Alleen, ik vind hem nu leuk en ik denk dat ik verliefd ben. Maar ik ben zo bang dat mijn vriendin boos wordt. Ik wil haar niet kwijt.


Het is uit tussen je vriendin en haar vriendje en dat heeft een reden. Ze vinden elkaar in ieder geval niet meer leuk genoeg om verkering te hebben. Wat jij moet/kunt doen, hangt een beetje af van de manier waarop het is uitgegaan. Als je vriendin heel veel liefdesverdriet heeft omdat het uit is, dan is het verstandig om rekening te houden met haar gevoelens voordat je iets zegt over jouw gevoelens voor haar ex-vriendje. Maar als zij degene was die het heeft uitgemaakt, ligt de situatie misschien wel veel minder gevoelig. Vertel haar gewoon eens dat je hem eigenlijk best wel leuk vindt. Aan haar reactie merk je dan vanzelf of zij daar problemen mee heeft of niet. Als je dan ook nog zegt dat je haar niet wilt kwetsen en rekening houdt met haar gevoelens, kan ze niet anders dan dat heel erg op prijs stellen. Zeker als je laat weten dat je niets met hem begint zolang zij dat moeite mee heeft. Dan weet ze dat jij écht een goede vriendin bent!

Lees ook: GIRLZ Talk - Ik mag geen verkering

Tell us what you think

Ben jij wel eens verliefd geweest op de ex van een vriendin?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Fri 22 Jul '16 16:20

  Reactie: Nope, nooit
  Reageer!
  gelukkig maar. ben wel eens verliefd geweest op een jongen war een vriendin van me flow mee had...

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 30 Jul '16 00:13

  Reactie: Nope, nooit
  Reageer!
  Gelukkig niet

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 31 Jul '16 20:53

  Reactie: Ja, maar het is niets geworden
  Reageer!
  Sisters before misters! Als je vriendin kapot was na de breuk is het absoluut uit ten boze om daarna iets te beginnen met haar ex-vriendje, dat is gewoon gemeen. Maar als je je gevoelens niet kan onderdrukken zou ik eerst en vooral naar je vriendin gaan. Zeg dat je haar ex-lief best wel ziet zitten maar dat je geen stap zet voordat je vriendin haar mening erover geeft. En dan maar hopen voor jou dat ze er niet te veel rekening mee houdt! ps. Desnoods wacht je er een tijdje mee voor je een move maakt met je crush, dan is je vriendin er waarschijnlijk al over heen! Maar ik zou toch nog vragen wat zij er van denkt.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: