Gaat hij vreemd?

Gaat hij vreemd?

20-07-2016 - Ik heb al een tijdje een vriendje. Mijn vriendin zei laatst dat ze mijn vriendje met iemand anders zag zoenen en dat ze het hadden over verdergaan bij dat meisje thuis, want haar ouders waren niet thuis.


Dus ik heb aan mijn vriendje gevraagd of het waar was en hij zei heel oprecht: nee. Maar mijn vriendin zegt dat haar verhaal echt waar is. Ik weet niet wie ik nou moet vertrouwen en wat ik moet doen. Ik kan toch moeilijk aan elk meisje van school vragen of hij dat heeft gedaan? En wat moet ik doen als het wel waar is? Of als mijn vriendin niet gelijk heeft? HELP! Mijn-vriendje-gaat-vreemd

Hou je van je vriendje? Vertrouw je hem? Of heb je juist andere vermoedens dat wat jouw vriendin zegt waar kan zijn? Je hebt het aan hem gevraagd en hij heeft het ontkend. In dit geval kun je niet meer doen dan hem het voordeel van de twijfel geven. Als je verder gaat rondvragen, laat je zien dat je hem niet vertrouwt en dat is het begin van het einde van een relatie. Maar als dan later blijkt dat er nog eens zoiets gebeurt, of je komt erachter dat hij heeft gelogen, dan moet je je serieus afvragen of je nog met hem verder wilt. Dan kun je hem blijkbaar echt niet vertrouwen. Deze situatie is in ieder geval een reden om hem wat beter in de gaten te houden. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Internetboy ontmoeten

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Mon 25 Jul '16 20:27

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Vind het wel een beetje een apart verhaal, hoe wil dat vriendinnetje weten wat er in het huis is gezegd & gebeurt van dat ene meisje?

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 31 Jul '16 20:43

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Het is nu aan jou om te kiezen wie je meer vertrouwt. Het probleem is wel dat noch je vriendje noch je vriendin bewijs heeft waarmee zijn verhaal zou kunnen kloppen. Ik zou je er eerlijkgezegd niet te veel van aantrekken, want als je vriendje echt iets mispeutert zal het vroeg of laat toch aan het licht komen.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: