Leuke boy opsporen

Leuke boy opsporen

28-07-2016 - Pas geleden ben ik op vakantie geweest. Op de terugweg was er een jongen in het vervoermiddel waarmee wij gingen. We gingen gewoon een beetje praten en zo, maar toen we bij het station waren, merkte ik dat ik het toch wel jammer vond dat ik weg moest want het was zo leuk! Maar ik ben zo stom geweest en vergeten om zijn telefoonnummer of naam te vragen.


Dus toen we thuis waren baalde ik echt. Nu wil ik aan jullie vragen of jullie iets weten zodat ik hem kan ‘opsporen’. Ik weet alleen zijn voornaam en leeftijd en de stad waar hij woont. Kunnen jullie mij alstublieft helpen want ik mis hem zo erg!

Google weet veel en onthoudt veel. Probeer het eens door domweg zijn naam, leeftijd en woonplaats in de te vullen. Wie weet wat er dan tevoorschijn komt. En als je dan googelt op afbeelding, komt er misschien zelfs een fotootje tevoorschijn waarop je hem kunt herkennen. Of zoek trefwoorden op Facebook. Als je weet welke opleiding hij volgt, kun je ook proberen via de school achter zijn gegevens te komen. Is hij sportief? Vaak staan uitslagen van lokale sportverenigingen online... Veel succes!

Lees ook: GIRLZ Talk - Hij wil me niet voorstellen

Tell us what you think

Zoek jij leuke boys wel eens op internet op?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Thu 28 Jul '16 18:58

  Reactie: Af en toe, als ik me verveel
  Reageer!
  Ligt eraan voor wie

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 3 Aug '16 15:11

  Reactie: Ja, ik ben een echte stalker
  Reageer!
  OMG Deze meisje lijkt echt op mij (maar ik ben het niet). Dit is ook mijn probleem! Ik heb een jongen ontmoet, ik en hij maakte alleen oogcontacten. Hij is echt super leuk, ik ken alleen geen naam van hem of zijn leeftijd Ik ben echt een stalkertje op het internet, qua jongens opzoeken

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 4 Sep '16 00:29

  Reactie: Af en toe, als ik me verveel
  Reageer!
  ik ken het ik zat 3 jaar geleden bij een jongen in de klas en ik ben verliefd op hem en ik ben hem een paar keer tegen gekomen en dan zeggen we wel hoi tegen elkaar maar ik durf nooit een gesprek te beginnen en hij heeft geen facebook ik heb zijn nummer niet en op google is hij ook niet te vinden ik weet alleen in welke buurt hij woont maar hij ziet mij denk ik sowiezo niet staan en mischien heeft hij een vriendin wat moet ik doen??????

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 4 Sep '16 00:32

  Reactie: Af en toe, als ik me verveel
  Reageer!
  ik ken het ik zat 3 jaar geleden bij een jongen in de klas en ik ben verliefd op hem geworden en ik ben hem 2 keer tegengekomen en dan zeggen we hoi tegen elkaar maar ik durf nooit een gesprek te beginnen en hij heeft geen facebook ik heb zijn nummer niet en op google is hij ook niet te vinden en hij ziet mij toch niet staan volgensmij herkent hij me soms niet eens en mischien heeft hij wel een vriendin wat moet ik doen??????????????????

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 28 Oct '16 14:22

  Reactie: Af en toe, als ik me verveel
  Reageer!
  Ik zoek ze niet op, Maar bepaalde contacten ken ik alleen maar online maar niet persoonlijk maar het voelt alsof ik ze al heel lang ken en ik wil ze ook niet kwijt raken want ik zie ze ook als echte vrienden.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: