Verliefd op een ouder meisje

Verliefd op een ouder meisje

17-08-2016 - Ik ben zelf een meisje van 16 en ik ben verliefd op een meisje van 21. Ik weet al lang dat ik bi ben, maar durf het aan niemand te vertellen. Zelfs niet aan iemand van mijn vriendinnen of mijn ouders.


Ik zit er heel erg mee, want al die gevoelens krop ik op en ik ben heel de tijd gespannen en gevoelig. Normaal zou je gelukkig moeten zijn als je verliefd bent, maar als je voor het eerst echt verliefd bent op een meisje, dan is dat wel iets anders. Ik heb geen idee hoe ik dit aan iemand moet vertellen, want iedereen verwacht dat ik hetero ben, omdat ik altijd vriendjes heb gehad. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

Verliefd zijn is niet altijd leuk. Vaak is verliefdheid ook verwarrend en soms zelfs beangstigend. Zeker als het gaat om een verliefdheid die niet als ‘normaal’ wordt beschouwd. Je zegt niet of de verliefdheid ook wederzijds is, maar als dat wel het geval is, word je waarschijnlijk heen en weer geslingerd tussen het fijne gevoel als je bij haar bent en het gevoel dat je de liefde verborgen moet houden. Toch komt er een moment waarop je ‘uit de kast’ moet komen. Al is het maar om jezelf te bevrijden van alle spanningen waar je nu onder gebukt gaat. Kijk eens op een van de websites op deze pagina onder het kopje homo- en biseksualiteit. Daar vertellen andere jongeren hoe zij jouw probleem hebben aangepakt en kun je ook praten met mensen die hetzelfde meemaken als jij. Dan heb je niet het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Hij wil me niet voorstellen

Tell us what you think

Ben jij wel eens verliefd geweest op een girl?

    •  
    •  
    •  

2Reacties

Inloggen

of log in via: