Mijn vriendje loog

Mijn vriendje loog

21-08-2016 - Ik ging voor de eerste keer uit met mijn vriendinnen en op die uitgaansplek heb ik iemand ontmoet. Ik werd stapelverliefd op hem. Hij heeft me op het strand verkering gevraagd.


Ik heb ja gezegd, maar toen heeft hij gezegd dat hij Frans was en ik geloofde het. Maar later was hij ineens Marokkaans en blijkt ook nog dat hij seks heeft gehad met iemand tijdens mijn relatie met hem. Wat moet ik doen?

Hij is in ieder geval niet eerlijk tegen je geweest. Hij heeft gelogen over zijn afkomst en is ook nog eens vreemdgegaan. Het zijn twee dingen waarover je zelf moet beslissen hoe zwaar je daar aan tilt. Misschien was hij bang voor vooroordelen over zijn afkomst, en loog hij daarom dat hij Frans was? Da's één ding. Maar hij moet wel een heel goede reden bedenken waarom hij met een ander meisje naar bed is gegaan. Het is aan jou om te beslissen of je hem nog een kans wilt geven. Als je echt denkt dat je hem niet kunt vertrouwen, dan is het misschien beter om hem te laten gaan. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Vreemdgegaan

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sun 21 Aug '16 15:14

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Het zelfde wat de GIRLZ zegt, zijn afkomst kan ik inderdaad ook wel begrijpen. Misschien was hij bang dat je ouders het niet leuk vonden. (Niet dat iedereen iets tegen Marokkanen heeft, maar sommige ouders hebben het liever niet). Maar dat hij vreemd is gegaan kan ik niet begrijpen. Als hij echt van je houdt, dan gaat hij niet vreemd. Dus als ik jou was had ik het uitgemaakt.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 21 Aug '16 19:04

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  zou hem super hard dumpen.. Ik vind dat als je het lef heb om vreemd te gaan dat je dan ook het lef moet hebben om het eerlijk te vertellen en de consequenties te dragen...

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 21 Aug '16 22:01

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  zou hem dumpen.. hoe moeilijk het ook is suc6 meid

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 21 Aug '16 22:26

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zou hem nog een kans geven maar ik zou hem niet vol vertrouwen en hij zou alles eerlijk moeten uitleggen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 22 Aug '16 14:38

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik zou me omdraaien en weg lopen. Zulke mensen zijn je kostbare tijd niet waard. You deserve to be happy, dus blijf niet vertrouwen in iemand die al eens gelogen heeft. X

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!