Ik vertrouw jongens niet

Ik vertrouw jongens niet

02-09-2016 - Ik ben de laatste tijd heel onzeker als het op jongens aankomt. Ik heb dan ook wel het één en ander meegemaakt met jongens. Omdat ik nare ervaringen heb gehad, durf ik ze nu niet meer te vertrouwen.


Ik heb al heel lang geen relatie meer gehad en vind dit ook helemaal niet leuk. Ik mis het hebben van een vriendje, maar ik durf jongens gewoonweg niet meer te vertrouwen. Hebben jullie misschien tips om dat te veranderen. Ik wil heel graag weer een vriendje en vind ook iemand leuk, maar ik wil geen relatie met iemand als ik hem niet durf te vertrouwen. Help me, please.   

Jongens die liegen, die je gebruiken of vreemdgaan... Als je de brieven op deze pagina’s leest, is het niet heel vreemd dat je het vertrouwen in jongens verliest. Zeker als je zelf ook de nodige slechte ervaringen hebt gehad. De belangrijkste tip als je verliefd bent is: neem de tijd om iemand goed te leren kennen. Laat je niet overhalen om te snel dingen te doen waar je nog niet aan toe bent. En laat je niet meeslepen door je verliefde gevoelens. Als een jongen echt aardig en leuk is en ook echt verliefd is op je, dan maakt het hem niet uit dat hij wat langer moet wachten op de echte passie. Dan is hij al blij om bij jou te zijn. En heus, er zijn genoeg jongens die niet liegen of bedriegen en die geen misbruik maken van meisjes. Als je de tijd neemt om een jongen te leren kennen, weet je vanzelf of je hem kunt vertrouwen of niet. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Twee vriendinnen

Tell us what you think

Vind jij het eng om een relatie te beginnen?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Fri 2 Sep '16 15:13

  Reactie: Ja, supereng!
  Reageer!
  ik vind het supereng jongens zijn gwn heel enging. en vaak ook lelijk, behalve ricardo

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 3 Sep '16 02:10

  Reactie: Een beetje
  Reageer!
  Ik vertrouw de meeste jongens ook niet

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 5 Sep '16 21:29

  Reactie: Een beetje
  Reageer!
  Ik vind zelf dat je niet alle jongens over een kam moet scheren, i mean, er zijn toch ook meisjes die super veel vreemd gaan en alleen maar op seks uit zijn, zijn wij dan ook niet meer te vertrouwen?? Ik vind het niet raar en begrijp dat het een ding is waar je overheen moet komen, maar het is niet nodig.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 7 Sep '16 19:17

  Reactie: Ja, supereng!
  Reageer!
  My god ik ben echt oprecht bang voor een relatie maar hoe dat komt, geen idee eigenlijk

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 11 Sep '16 20:08

  Reactie: Nee, ik stort me er meteen in
  Reageer!
  ik zou wel een relatie aangaan, maar je moet gwn op je eigen intuïtie vertrouwen en gwn altijd alert blijven! Je hoeft niet iedere mam te wantrouwen, want ieder man is anders. Als je niet weet je ook niet of het goed gaat of niet. En in relatie hoort alles erbij. Maar elke dag ruzie is ook niet gezond. Als je vriendje geheimen heeft of raar doet, moet je dat aangeven. Niet te jaloers zijn, want dan maak je daar ook veel kapot mee. Communicatie is de sleutel. Wees eerlijk. Maar barst niet los over jezelf, want dat willen de mannen ook weer niet. Leef je eigen leven en onafhankelijk zijn. Houdt van jezelf en respecteer je zelf. Dat maakt al veel indruk op mannen. Ontdek in een relatie dingen en leer van je ervaringen.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 28 Oct '16 13:56

  Reactie: Ja, supereng!
  Reageer!
  Ik herken me precies in je verhaal... Wil ook niet precies.. Of ik sowieso ooit nog wel iemand in m'n leven wil... Ergens wil ik het wel... Maar ergens ook niet.. Het vertrouwen is weg, en als dat eenmaal weg is zie het dan maar weer terug te krijgen.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: