Verliefd op de gymleraar

Verliefd op de gymleraar

10-09-2016 - Ik ben een meisje en smoorverliefd op mijn (gym)leraar. Hij is 16 jaar ouder, maar hij heeft geen kinderen of vriendin/vrouw. En ik kan het echt niet langer volhouden om dit geheim te houden.


Mijn twee beste vriendinnen weten ervan. Maar ik weet echt niet wat ik moet doen. Eentje zegt dat ik het moet vertellen, want dan zal ik me opgelucht voelen. De ander zegt dat het lastig wordt met de lessen enzo. Dus wat moet ik doen? Ik ben bang voor zijn reactie en dat hij het misschien aan iemand vertelt.

Het feit dat hij vrijgezel is, is nog geen reden om te denken dat hij misschien beschikbaar zou zijn voor jou, want dat is hij niet! Hij is je leraar en heeft daardoor een gezagsverhouding met jou. Hij mág geen relatie beginnen met een van zijn leerlingen. Dat kan hem zijn baan kosten. Zelfs als de gevoelens wederzijds zouden zijn – en die kans is klein; waarschijnlijk ziet hij jou gewoon als een van zijn leerlingen – dan kan een relatie met jou grote problemen voor hem opleveren. Je schrijft niet hoe oud je bent, maar als je jonger bent dan 16, is hij dan zelfs strafbaar. Hoe moeilijk ook: zet hem uit je hoofd. Je maakt geen schijn van kans! 

Lees ook: GIRLZ Talk - Ik vertrouw jongens niet

Tell us what you think

Ben jij wel eens verliefd geweest op een docent?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Mon 12 Sep '16 11:17

  Reactie: Never
  Reageer!
  Gelukkig niet!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 15 Sep '16 20:11

  Reactie: Never
  Reageer!
  Girlz... Over het algemeen hebben jullie gelijk in jullie talks, maar nu ABSOLUUT NIET... Als dit meisje verliefd is, dan MAG dat.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 28 Sep '16 09:50

  Reactie: Never
  Reageer!
  Eeehm iel nee bedankt sommige zijn knao maar er verliefd op worden nee bedankt

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 10 Nov '16 23:46

  Reactie: Ja, toen heb ik...
  Reageer!
  Ja, ik ben ook heel verliefd op een gymleraar. Hij geeft mijn klas normaal gesproken geen les. Ik heb hem leren kennen op schoolkamp. Hij had van mij gewonnen met een spel en daar heeft hij mij serieus nog 3 (!) weken mee geplaagd. Voor de rest kletste ik best veel met hem. Soms heb ik het gevoel dat hij mij ook leuk vindt. Ik kwam hem laatst tegen in de gang. Hij: Hey! Ik: Hallo Hij: (Lachend) hoe kan het dat ik jou altijd in de gangen tegenkom? ik heb je nog nooit in de les zien zitten! Ik: Beetje logisch! Je geeft mij geen les! Hij: Haha! Ik houd je in de gaten! Ik: Haha! Oke! Dit soort malle gesprekjes hebben we best vaak. Onze relatie was een soort van 'vriendschappelijk'. Ik zeg 'was' omdat het de laatste week wel echt een stuk minder is. Dat vind ik echt jammer. Soms ben ik er zelfs verdrietig over. Ik durf hem nu ook niet meer zo goed aan te spreken. Ik probeer hem een beetje te ontwijken. Als hij langsloopt kijk ik snel in mijn agenda of ik pak snel mijn mobieltje erbij. Ik weet niet of hij het doorheeft. Volgens mij wel. Hij was vanochtend met de congiërge aan het praten en ik zag hem de hele tijd naar mij kijken. Voor de duidelijkheid: Ik ben 14 en hij is 23. Ik vind deze situatie echt ingewikkeld. Hopelijk kan iemand me helpen. xxx Een Verliefd meisje

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 7 Dec '16 20:37

  Reactie: Ja, toen heb ik...
  Reageer!
  Toen heb ik het ook verteld. Ik had alleen maar meer hoop dat het kon (een relatie) en de lessen waren ongelovelijk akward. Aan de ene kant was ik opgelucht, en hij vond het stoer dat ik het had verteld. Ik ben er behoorlijk kapot van geweest en ik denken dat ik het beter is dat ik het niet zou hebben verteld, eerlijk gezegd. Ik zou er nog goed over nadenken en goed dat je vriendinnen het weten

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: