Verliefd op de gymleraar

Verliefd op de gymleraar

10-09-2016 - Ik ben een meisje en smoorverliefd op mijn (gym)leraar. Hij is 16 jaar ouder, maar hij heeft geen kinderen of vriendin/vrouw. En ik kan het echt niet langer volhouden om dit geheim te houden.


Mijn twee beste vriendinnen weten ervan. Maar ik weet echt niet wat ik moet doen. Eentje zegt dat ik het moet vertellen, want dan zal ik me opgelucht voelen. De ander zegt dat het lastig wordt met de lessen enzo. Dus wat moet ik doen? Ik ben bang voor zijn reactie en dat hij het misschien aan iemand vertelt.

Het feit dat hij vrijgezel is, is nog geen reden om te denken dat hij misschien beschikbaar zou zijn voor jou, want dat is hij niet! Hij is je leraar en heeft daardoor een gezagsverhouding met jou. Hij mág geen relatie beginnen met een van zijn leerlingen. Dat kan hem zijn baan kosten. Zelfs als de gevoelens wederzijds zouden zijn – en die kans is klein; waarschijnlijk ziet hij jou gewoon als een van zijn leerlingen – dan kan een relatie met jou grote problemen voor hem opleveren. Je schrijft niet hoe oud je bent, maar als je jonger bent dan 16, is hij dan zelfs strafbaar. Hoe moeilijk ook: zet hem uit je hoofd. Je maakt geen schijn van kans! 

Lees ook: GIRLZ Talk - Ik vertrouw jongens niet

Tell us what you think

Ben jij wel eens verliefd geweest op een docent?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Mon 12 Sep '16 11:17

  Reactie: Never
  Reageer!
  Gelukkig niet!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 15 Sep '16 20:11

  Reactie: Never
  Reageer!
  Girlz... Over het algemeen hebben jullie gelijk in jullie talks, maar nu ABSOLUUT NIET... Als dit meisje verliefd is, dan MAG dat.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 28 Sep '16 09:50

  Reactie: Never
  Reageer!
  Eeehm iel nee bedankt sommige zijn knao maar er verliefd op worden nee bedankt

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: