Geen kans bij mijn crush

Geen kans bij mijn crush

14-09-2016 - Ik heb een goede vriend en ben verliefd op hem. Hij had eerst met mijn beste vriendin, maar dat is uit. Wel doen ze nog steeds heel veel samen. Ze fietsen zelfs hand in hand. Ik heb haar over mijn gevoelens verteld en ze zei dat ze me begreep, maar toch blijft ze zo close met hem omgaan.


Het lijkt wel alsof ze me geen kans geeft. Mijn andere goede vriendin heeft met hem gepraat en hij zei dat hij echt niks met mij wilde, maar ik ben superverliefd op hem. Ik kan me er niet overheen zetten en huil mezelf in slaap. Kunnen jullie me helpen?

Het zou inderdaad niet leuk zijn als je beste vriendin jou de kans ontneemt om iets met haar ex-vriendje te beginnen. Ze kan best een beetje rekening houden met jouw gevoelens. Aan de andere kant: zij kan er niet voor zorgen dat hij verliefd op jou wordt. Ook niet als ze minder met hem omgaat en niet meer zijn hand vasthoudt tijdens het fietsen. Hij heeft heel duidelijk tegen jouw andere vriendin gezegd dat hij niets met jou wil. Dan kun je nog zo verliefd zijn, dat helpt niet. Hoe moeilijk het misschien ook is: je zult je er toch overheen moeten zetten. Als liefde niet van twee kanten komt, kun je het ook niet afdwingen. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Verliefd op de gymleraar

Tell us what you think

Ben jij wel eens verliefd geweest op een onbereikbaar iemand?

  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Wed 14 Sep '16 15:41

  Reactie: Ja, wel een keertje
  Reageer!
  Tja, heel onbereikbaar zelfs.. Je doet er helaas niks aan, zelfs al wil je het heel graag je kan het niet afdwingen.. Soms kan het zelfs helemaal niet. Bij jou is het anders: hij is misschien niet verliefd op je, maar je bent wel vrienden, dus je kan wel bij hem zijn. Ben je alleen wel bewust van het feit dat jullie alleen vrienden zijn, en dat jou beste vriendin en hij misschien nog gevoelens voor elkaar hebben, want hand in hand fietsen is toch wel een ding..

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 17 Sep '16 09:30

  Reactie: Nee, nooit
  Reageer!
  Maar durf het niet te vragen want ben nu al 3jr verliefd op dezelfde persoon...

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 2 Oct '16 23:17

  Reactie: Ja, wel een keertje
  Reageer!
  Die jongen was ook heel close met mijn beste vriendin.. Het deed ook bij mij heel veel pijn, maar uiteindelijk had ik toch besloten om hem los te laten. Ik wist dat als ik van hem bleef houden, het mij nog meer pijn zou bezorgen. 'K ben nu volledig over hem heen, yayy!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 28 Oct '16 14:18

  Reactie: Ja, wel een keertje
  Reageer!
  Ja , weleens. Maar het heet niet voor niets ''onmogelijk'' dus het kan toch niet en dat weet je zelf ook. Wat jij nu hebt, heb ik ook vaak gehad. Ik heb het nu ook met iemand, maar ik ben bang om de vriendschap kwijt te raken..

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: