Vriendje vinden

Vriendje vinden

18-09-2016 - Ik heb nog nooit een vriendje gehad en nog nooit heeft een jongen mij leuk gevonden. Zelf ben ik wel al best vaak verliefd geweest. Ik heb ook weleens geschuurd en heb met acht jongens gezoend, wat ik erg lekker vond.


Nu ben ik erg toe aan een vriendje. Ik zou heel graag willen tongen en schuren, maar jongens vinden mij niet leuk. Nu is mijn vraag: hoe kom ik aan een vriendje?

Allereerst: een vriendje vind je niet door met jongens in de disco te schuren en/of te zoenen. Dat kan leuk zijn voor een avond, maar de meeste jongens zien je dan toch vooral als een flirt, iemand die gemakkelijk te krijgen is, meer niet. Bovendien zijn de jongens die je op zo’n manier leert kennen, meestal geen blijvertjes. Ze zijn zelfs niet op zoek naar een echte vriendin, maar gebruiken meisjes voor een avondje lol. Kijk ook eens op andere plaatsen naar leuke jongens. Op school bijvoorbeeld, op je sportclub of in je eigen vriendenkring. De leukste boys vind je vaak dichterbij dan je denkt. Alleen herken je ze niet als zodanig, omdat ze zo ‘gewoon’ zijn. Mocht je iemand tegenkomen op de dansvloer: schuren kan geen kwaad, maar denk niet dat je meteen verkering hebt. Wacht gerust even met zoenen tot je hem wat beter kent. Dan is de kans groter dat hij ook echt je vriendje wordt.

Lees ook: Verliefd op een ouder meisje

Tell us what you think

Waar heb jij je lover ontmoet?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sun 18 Sep '16 16:18

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik ben ook vaak verliefd op iemand geweest en Ik heb ook nog nooit een vriendje gehad. En dat is opzich niet erg ook al wil je het en ben je er klaar voor. Ze zijn dichterbij dan je denkt. Maar als je blijft zoeken en iets te graag wilt gebeurt het niet. Er zal wel iemand zijn die je leuk vind en het wederzijds is. Je tijd komt nog wel geloof me maar. Suc6 en sterkte xxxxx

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 18 Sep '16 18:30

  Reactie: Ik...
  Reageer!
 • Anonymous

  Anoniem Sun 18 Sep '16 19:12

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Op de kamping in Frankrijk hij woont helaas in Limburg

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 19 Sep '16 07:00

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik heb 2 vriendjes gehad en eentje was op school in groep 4 en de andere was een vriend die ik al lang kende en hem kende ik van mijn geboorte plaats waar we nog wel eens op vakantie gaan is wel gewoon in Nederland btw ik ben nu single

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 16 Oct '16 10:25

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Op osu, Internet dus. Woont 600 km bij mij vandaan Maar dat houdt mij niet tegen!

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: