Macho

Macho

30-09-2016 - Ik heb sinds kort een vriendje. Vorige week is hij bij mij thuis geweest. De reactie van mijn ouders was niet wat ik gehoopt had. Ze vonden hem te macho en dachten dat hij niet eerlijk was, enzovoort. Wat moet ik doen?


Hij is je vriendje, je bent verliefd op hem. Je ouders kunnen nog zoveel commentaar hebben, ze zullen zich er toch bij neer moeten leggen dat jullie samen zijn. En dat hun dochter een vriendje heeft dat misschien niet hún eerste keuze is, maar wel die van jou. Trek je even niet teveel van hun reactie aan en blijf hem mee naar huis nemen, zodat hij kan bewijzen dat hij echt niet de onbetrouwbare macho is die jouw ouders hebben gezien. Als dat niet helpt, wordt het tijd om aan je ouders uit te leggen dat ze weliswaar commentaar kunnen hebben op je vriendje, maar dat jouw liefde voor hem daardoor niet minder wordt. Als ze je verbieden om hem te zien, zou je hem stiekem gaan ontmoeten. Je bent namelijk verliefd op hem. Je ouders zouden juist blij moeten zijn dat je zoveel vertrouwen in hen stelt dat je hem mee naar huis neemt. Als ze je zo goed kennen dat ze zeker weten dat hij niet de juiste jongen voor jou is, dan moeten ze er ook op vertrouwen dat je daar vanzelf achterkomt. Die beslissing kunnen zij niet voor je maken.

Lees ook: Vriendje en ouders

 

Tell us what you think

Neem jij verkering met een lover die je ouders eigenlijk niet goedkeuren?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Wed 25 Jan '17 18:55

  Reactie: Ligt eraan, alleen als mijn ouders onredelijk zijn.
  Reageer!
  ik wil je niet teleurstellen maar ik heb een tijdje een vriendje gehad en mijn ouders vonden hem een beetje apart en seksistisch, maar ik vond het onzin. uiteindelijk heeft hij het uitgemaakt en ben ik erachtergekomen dat hij tegelijkertijd met mijn vriendin appte en om een trio vroeg

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: