Heeft mijn vriendje iemand zwanger gemaakt?

Heeft mijn vriendje iemand zwanger gemaakt?

16-10-2016 - Ik ben een meisje van 16 en ik denk dat mijn vriendje vreemdgaat. Mijn klasgenoot heeft geen vriendje en heeft al lang een oogje op mijn vriendje.


Ineens is zij zwanger, zonder dat ze een vriendje heeft. En mijn vriendje doet ineens heel gek. Hij wil niet dat ik met haar om ga en hij wil ineens niet meer met mij naar bed.

Dat is een heftige beschuldiging aan zowel je klasgenootje als je vriendje. Of je gelijk hebt? Er zijn er maar twee die het antwoord kunnen geven: je vriendje en je klasgenootje. Begin eerst met je vriendje: vraag hem waarom hij niet wil dat je nog met haar omgaat. Uit dat antwoord kun je misschien te weten komen of je vermoeden juist is. En vraag daarna gewoon verder. Je mag toch best weten waarom hij niet meer met je naar bed wil? Als je ook dan geen bevredigend antwoord krijgt, stel hem dan heel direct de vraag of hij met haar naar bed is geweest en haar zwanger heeft gemaakt. Hopelijk geeft hij je een eerlijk antwoord waaruit je zelf je conclusies kunt trekken. Hoe dan ook, als je vriendje haar echt zwanger heeft gemaakt, komt de waarheid hoe dan ook een keer boven water. Als je vriendje slim is, vertelt hij die eerst aan jou, voordat je het van een ander moet horen. 

Lees ook: Zwanger?

Inloggen

of log in via: