Dubbele relatie

Dubbele relatie

17-10-2016 - Ik ben een meisje van 13 jaar en ik zit met een probleem. Ik heb namelijk drie weken geleden verkering gekregen met Joey. Ik vond hem toen een heel lieve jongen. Een paar maanden daarvoor had ik met Stefan gezoend in het zwembad en daarmee kreeg ik een week geleden weer contact.


Ik heb nu verkering met twee jongens, dus ik bedonder ze allebei. Mijn vriendin wil het tegen één van de jongens zeggen, maar dat wil ik absoluut niet. Ze gaat het toch doen. Ik huil de hele dag en ik weet niet wat ik moet doen. Stefan woont een uur van me af, maar Joey vind ik absoluut niet meer leuk, wat moet ik doen? Help me alsjeblieft snel aan een antwoord!

Je kunt dit natuurlijk niet heel erg lang volhouden. Dat is niet eerlijk tegenover die jongens en je wordt er zelf ook niet gelukkiger van. Het is heel begrijpelijk dat je vriendin het niet met je eens is, maar het is niet aan haar om het te vertellen. Dit is jouw probleem, dat moet je ook zelf oplossen. Natuurlijk kun je wachten tot een van de jongens het uitmaakt of er zelf achter komt, maar dan blijf je met dat rotgevoel zitten. Maak dus een keuze en verbreek de relatie met de jongen voor wie je het minst voelt. 

Test: Hoe snel jij 'ja' zegt. 

Tell us what you think

Heb jij wel eens een dubbele relatie gehad?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Thu 20 Oct '16 23:50

  Reactie: Nee, nog nooit!
  Reageer!
  Maar wel verliefd geweest op twee tegelijk en kwam er ook achter dat ze beide mij ook leuk vonden. Uiteindelijk is het toch niks geworden

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 21 Oct '16 16:04

  Reactie: Nee, nog nooit!
  Reageer!
  Nee, nog nooit. Ik heb niet eens een verkering

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: